Răspunsul înfiorător al lui Vladimir Putin după ce a fost întrebat cu privire la crimele de război ale Rusiei

Vladimir PutinVladimir Putin

  • Vladimir Putin s-a întâlnit cu un lider european pentru prima dată de când a lansat invazia în Ucraina și a lansat o replică înfricoșătoare la criticile occidentale privind crimele de război ale regimului său.
  • Cancelarul austriac Karl Nehammer s-a întâlnit cu președintele Putin la Moscova, însă cancelarul a declarat pentru NBC News că „nu a fost o conversație prietenoasă”.
  • Cancelarul Nehammer a vizitat Bucha, în Ucraina, locul unui masacru tulburător după o retragere rusă, unde au fost găsite peste 350 de cadavre, dintre care unele prezentau urme de tortură în timpul ocupației rusești.

Vladimir Putin s-a întâlnit cu un lider european pentru prima dată de când a lansat invazia în Ucraina și a lansat o replică înfricoșătoare la criticile occidentale privind crimele de război ale regimului său.

Cancelarul austriac Karl Nehammer s-a întâlnit cu președintele Putin la Moscova, însă cancelarul a declarat pentru NBC News că „nu a fost o conversație prietenoasă”.

Cancelarul Nehammer a vizitat Bucha, în Ucraina, locul unui masacru tulburător după o retragere rusă, unde au fost găsite peste 350 de cadavre, dintre care unele prezentau urme de tortură în timpul ocupației rusești.

Câteva zile mai târziu, el a călătorit în Rusia, unde a dorit să-l confrunte pe președintele Putin” cu privire la ceea ce a văzut în Ucraina.

El a abordat cu Putin pierderea masivă a armatei ruse” în războiul împotriva Ucrainei, dar răspunsul liderilor a fost îngrijorător.

Cancelarul Nehammer a declarat: I-am spus ce am văzut. Am văzut crimele de război. Am văzut pierderile masive ale armatei ruse. Și i-am spus că este nevoie de coridoare umanitare pentru orașe precum Mariupol sau Harkov, de exemplu. Civilii au nevoie de apă și trebuie să ne ocupăm de răniții de acolo.”

Amintind răspunsul terifiant al lui Putin, Nehammer a spus: Mi-a spus că va coopera cu o anchetă internațională, pe de o parte. Iar pe de altă parte, mi-a spus că nu are încredere în lumea occidentală. Aceasta va fi problema în viitor”.

Mai târziu, în interviu, el a dezvăluit că președintele Putin crede că va câștiga războiul, menționând că liderul rus se afla în propria logică de război” în privința Ucrainei.

Liderul austriac a adăugat: Trebuie să ne uităm în ochii lui și să îl confruntăm cu asta, cu ceea ce vedem în Ucraina”.

El s-a făcut remarcat de preocupările recente ale directorului CIA, potrivit cărora președintele Putin ar putea recurge la arme nucleare pentru a obține ceea ce dorește în Ucraina.

Cancelarul Nehammer a declarat: El știe că are această armă. Și cunoaște amenințarea pe care o reprezintă această armă. Așa că nu știu dacă ar folosi-o cu adevărat”.

The post Răspunsul înfiorător al lui Vladimir Putin după ce a fost întrebat cu privire la crimele de război ale Rusiei appeared first on Aleph News.

Previous post Turcia presează băncile să mențină scăzute ratele dobânzilor la creditele comerciale
Next post O nouă variantă mutantă de coronavirus te poate reinfecta în fiecare lună