Rămășițe umane găsite în valize achiziționate la o licitație în Noua Zeelandă

  • Poliția neozeelandeză a demarat o investigație după ce o familie a găsit rămășițe umane în valizele pe care le-a achiziționat de la o licitație.
  • Posturile de știri locale au raportat că obiectele erau vândute ca parte a unei încercări de a scăpa de bunurile abandonate.
  • Mai mulți vecini ai familiei au raportat un „miros urât” care provenea din casa celor care au semnalat descoperirea macabră.

O familie din South Auckland, Noua Zeelandă, au descoperit rămășițe umane în valizele pe care le-au achiziționat de la o licitație care s-a desfășurat într-un depozit al unei companii locale, joia trecută, potrivit BBC.

Autoritățile au demarat o anchetă și încearcă să identifice rămășițele.

Posturile de știri locale au raportat că obiectele erau vândute ca parte a unei încercări de a scăpa de bunurile abandonate. De obicei, persoanele care licitează nu au ocazia să inspecteze obiectele înainte de a le achiziționa.

Descoperirea rămășițelor a fost făcută abia după ce noii proprietari au adus ajuns acasă, a declarat detectivul Tofilau Faamanuia Vaaelua.

Mai mulți vecini ai familiei au raportat un „miros urât” care provenea din casa celor care au semnalat descoperirea macabră, potrivit Stuff, canalul de știri neozeelandez.

Un vecin, care, de altfel, era un fost lucrător la un crematoriu, declarat că mirosul i-a fost imediat familiar.

„Mi-am dat seama imediat și m-am gândit, de unde vine asta?”, a spus el, referindu-se la proprietatea familiei în cauză.

Imaginile publicate pe canalul de știri neozeelandez Stuff au arătat o remorcă parcată pe aleea din fața proprietății, situată în zona suburbană Clendon Park, în timp ce poliția își desfășura investigațiile.

Reprezentanții poliției au declarat că prioritatea lor principală este „identificarea persoanei decedate, astfel încât să putem stabili toate circumstanțele care au stat la baza descoperirii”.

The post Rămășițe umane găsite în valize achiziționate la o licitație în Noua Zeelandă appeared first on Aleph News.

Previous post Scoția, prima țară din lume care oferă femeilor produse menstruale gratuite
Next post Vânătorii de comori vor dezgropa un container despre care se crede că ar conține aur nazist în valoare de 200 de milioane de euro