Raiffeisen Bank majorează dobânzile la depozitele în lei pentru populaţie

  • Majorarea se aplică la toate depozitele la termen, în lei, dedicate persoanelor fizice, din oferta curenta a Raiffeisen Bank. 
  • Banca are în ofertă şi contul de economii Super Acces Plus în lei, fără comisioane de deschidere, administrare sau închidere. 
  • Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă în aplicațiile digitale Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

Raiffeisen Bank majorează dobânzile la produsele de economisire în lei, cel mai ridicat nivel fiind la depozitul în lei cu scadenţa de 2 ani, unde dobânda a ajuns la 6% pe an, a anunţat luni banca.

Continuăm consilierea și încurajarea clienților să-și creeze o rezervă financiară sănătoasă și să economisească pentru planurile pe termen scurt și mediu, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consultanți pentru clienții noștri și pentru nevoile lor financiare. Totodată, prin această creștere ne dorim și reducerea impactului negativ, indus de inflația în creștere, asupra disponibilităților clienților noștri.” a declarat Cătălin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.  

Majorarea se aplică la toate depozitele la termen, în lei, dedicate persoanelor fizice, din oferta curenta a Raiffeisen Bank. 

Pe langa depozitele standard, pe termen de 12 și 24 luni, clienții pot opta şi pentru Flexidepozit, un depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentări ulterioare multiple şi, de asemenea, permite şi o retragere partială, în caz de nevoie. 

Banca are în ofertă şi contul de economii Super Acces Plus în lei, fără comisioane de deschidere, administrare sau închidere. 

Produs de economisire in lei  Dobanda bonificata (% pe an) 
Depozit pe termen de 24 luni  6.00%  
Depozit pe termen de 12 luni  4.75%  
Flexidepozit – pe termen de 6 luni  4.25%  
Cont de economii Super Access Plus  1.00% 

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă în aplicațiile digitale Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

The post Raiffeisen Bank majorează dobânzile la depozitele în lei pentru populaţie appeared first on Aleph News.

Previous post Zile libere de care pot beneficia angajații pe lângă cele de la stat
Next post 21 de semne că ai cel mai rar tip de personalitate, conform indicatorului Myers-Briggs