Putin și-a pus speranța în propria fiică. Katerina trebuie să facă rost de materii prime

  • Născută la Dresda, cu o diplomă în Fizică, este a doua fiică din prima căsătorie a lui Putin, iar începând de acum va coordona achiziţia de materii prime.
  • Katerina a fost mereu cea mai ambiţioasă a familiei, acumulând posturi după posturi, fiind şi director adjunct al Institutului de cercetare matematică a sistemelor complexe al Universităţii Lomonosov din Moscova.
  • De asemenea, a fost membră a echipei naţionale de acrobaţie rock-and-roll a Rusiei, alături de care a participat la Campionate Mondiale şi Europene. 

Rămas în pană de specialişti, Putin şi-a pus fiica să salveze economia Rusiei. Katerina a primit misiunea de a face rost de materii prime.

Născută la Dresda, cu o diplomă în Fizică, este a doua fiică din prima căsătorie a lui Putin, iar începând de acum va coordona achiziţia de materii prime.

Putin a vorbit în 2015, în cadrul marii conferinţe de presă de la sfârşitul anului, despre Katerina Tikhonova: „Pot să spun doar că fiicele mele nu se vor ocupa niciodată de afaceri şi nu vor face niciodată politică. Din fericire, nu au nicio ambiţie”.

Vremurile se schimbă. De vinerea trecută, Katerina, fiica cea mică a lui Vladimir Putin, în vârstă de 35 de ani, este implicată atât în ​​afaceri, cât şi în politică. La un nivel mai înalt şi mai delicat.

Potrivit ziarului rus de afaceri Rbc, a devenit co-preşedinte al Consiliului de Coordonare pentru înlocuirea importurilor şi independenţa tehnologică în Uniunea Rusă a industriaşilor şi antreprenorilor şi va împărţi biroul cu Aleksandr Shokhin, fost viceprim-ministru al guvernului.

Organismul este proaspăt născut, creat cu scopul de a studia o modalitate de înlocuire cu producţia naţională a materiilor prime lipsă din cauza sancţiunilor, începând cu sectorul tehnologiei, cel mai afectat de măsurile luate de Uniunea Europeană şi SUA după 24 februarie. 

Katerina a fost mereu cea mai ambiţioasă a familiei, acumulând posturi după posturi, fiind şi director adjunct al Institutului de cercetare matematică a sistemelor complexe al Universităţii Lomonosov din Moscova.

Ea provine din căsătoria lui Vladimir cu prima soţie, Liudmila. Katerina aparţine vechii vieţi a lui Putin. S-a născut pe 31 august 1986 la Dresda, unde viitorul şef al Kremlinului se afla într-o misiune pentru KGB. Din motive de securitate, a luat numele de familie Tikhonova, din patronimul bunicii ei materne.

După întoarcerea lui Putin la Leningrad din RDG, ea a studiat la o şcoală germană, iar odată cu transferul tatălui ei în capitală, Katya – acesta este diminutivul „occidental” – a absolvit facultatea de Matematică şi Fizică a Universităţii Lomonosov.

De asemenea, a fost membră a echipei naţionale de acrobaţie rock-and-roll a Rusiei, alături de care a participat la Campionate Mondiale şi Europene. 

The post Putin și-a pus speranța în propria fiică. Katerina trebuie să facă rost de materii prime appeared first on Aleph News.

Previous post BILANȚUL ZILEI. Aproape 3.300 de cazuri noi de COVID-19 şi două decese în ultima zi
Next post Simptomul specific noii tulpini de COVID care apare pe timpul nopții