Putin nu ar fi declanșat războiul din Ucraina, dacă ar fi fost femeie, spune Boris Johnson

Putin nu ar fi declanșat războiul din Ucraina dacă ar fi fost femeie, spune Boris JohnsonPutin nu ar fi declanșat războiul din Ucraina dacă ar fi fost femeie, spune Boris Johnson

  • Johnson a afirmat că invazia „nebună și macho” din Ucraina, care a ucis sute de nevinovați, „este un exemplu perfect de masculinitate toxică” .
  • Iritat de comentariile lui Johnson, Dmitri Peskov a declarat că „bunului (psihanalist Sigmund) Freud i-ar fi plăcut să aibă în timpul vieții sale un astfel de subiect pentru cercetările sale„.
  • Comentariile lui Johnson au loc înaintea unei reuniuni a NATO, în cadrul căreia aliații vor discuta despre cum să răspundă la viitoarele amenințări.

Premierul britanic Boris Johnson a afirmat că invazia nebună și macho” din Ucraina, care a ucis sute de nevinovați, este un exemplu perfect de masculinitate toxică” și că dacă președintele rus Vladimir Putin ar fi fost femeie, războiul ar fi putut fi evitat.

Dacă Putin ar fi fost femeie, ceea ce evident nu este, dar dacă ar fi fost, chiar nu cred că s-ar fi angajat într-un război nebunesc, macho, de invazie și violență în modul în care a făcut-o„, a declarat Johnson marți seara la post de televiziune german.

Comentariul nu a fost primit foarte bine de Rusia

Iritat de comentariile lui Johnson, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat pentru agenția de știri de stat RIA Novosti bunului (psihanalist Sigmund) Freud i-ar fi plăcut să aibă în timpul vieții sale un astfel de subiect pentru cercetările sale„.

La rândul său, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, l-a acuzat pe Johnson că are fantezii ciudate”.

Ce au făcut cei 7 împreună?„, a scris ea pe Telegram, referindu-se la o reuniune recentă a liderilor G7 în Germania.

Comentariile lui Johnson au loc înaintea unei reuniuni a NATO, în cadrul căreia aliații vor discuta despre cum să răspundă la viitoarele amenințări. Chiar dacă Downin Street spune că remarca nu este o declarație voită” de a-l deprecia public pe Putin.

Aliații occidentali trebuie să sprijine Ucraina pentru a-i permite să se afle în cea mai bună poziție strategică posibilă în cazul în care negocierile de pace cu Moscova devin posibile, a adăugat el.

The post Putin nu ar fi declanșat războiul din Ucraina, dacă ar fi fost femeie, spune Boris Johnson appeared first on Aleph News.

Previous post STUDIU Oamenii din 19 țări au o părere mai bună despre SUA decât despre China
Next post Bea doi litri de apă pe zi: Realitate sau mit