„Provocarea nucii de cocos” și regula celor patru minute de preludiu. Trucurile virale TikTok care chiar funcționează între cearceafuri, conform sexperților

  • Sexperții au identificat tendințele virale pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți propria viață amoroasă.
  • Potrivit unui grup de experți în sex, platforma „a devenit un focar de sfaturi sexuale, deoarece utilizatorii din întreaga lume își împărtășesc cunoștințele și experiențele”.
  • Specialiștii în sex de la Joy Love Dolls au analizat șase dintre cele mai populare sfaturi de pe TikTok, pentru a explica cum funcționează.

Sexperții au identificat tendințele virale pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți propria viață amoroasă. Ai auzit de provocarea nucii de cocos sau de trucul mâinii sexuale? Acestea sunt doar două dintre cele mai populare trucuri sexuale care au devenit virale pe TikTok.

Potrivit unui grup de experți în sex, platforma „a devenit un focar de sfaturi sexuale, deoarece utilizatorii din întreaga lume își împărtășesc cunoștințele și experiențele”. Cu toate acestea, cu atât de multe sfaturi, trucuri și tehnici împărtășite, este dificil să știi ce ar putea funcționa cu adevărat pentru a-ți condimenta viața intimă.

Specialiștii în sex de la Joy Love Dolls au analizat șase dintre cele mai populare sfaturi de pe TikTok, pentru a explica cum funcționează și cum le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală, scrie Daily Mail.

Tendințe virale: Mascara wand a dominat TiKTok

Potrivit sexperților, hashtag-ul „mascara wand” a dominat TiKTok cu 33,2 milioane de vizualizări. Explicația: TikTokerii folosesc cuvântul pentru ceva mult mai indecent, ca o frază pentru a vorbi în public despre viața lor sexuală. Ei discută despre relațiile lor trecute și actuale folosind hashtag-ul, pentru a împărtăși povești criptice despre iubiții lor, preferințele lor sexuale și chiar despre vibratoare.

Provocarea nucii de cocos

Provocarea nucii de cocos este o tendință în care se silabisește cuvântul coconut, în timp ce o femeie este deasupra în timpul sexului, pentru a-i oferi partenerului o plăcere maximă, potrivit sexperților.

Nu este clar cum ar fi benefică silabisirea cuvântului „coconut” atunci când ești deasupra în timpul sexului, poate că ajută la ritm și plăcere, dar nu este necesar pentru o experiență sexuală reușită, adaugă aceștia.

Deși această tendință nu are nicio legătură cu nucile de cocos, ei cred că a fost popularizată datorită unui clip vechi al lui Cardi B din 2020 care a explodat pe platformă cu peste 4 milioane de vizualizări.

Preludiu de patru minute

Următorul sfat TikTok sugerează să setezi un cronometru de patru minute în care să faci cu rândul cu partenerul tău și să ai la dispoziție câte 4 minute fiecare pentru a condimenta preludiul și a face plăcere unul altuia.

Patru minute de preludiu pot fi benefice pentru că le oferă ambilor parteneri timp pentru a se incita. În plus, poate ajuta la crearea anticipării și a entuziasmului și îi poate ajuta pe parteneri să se conecteze emoțional și fizic, spun sexperții.

Trucul mâinii

Trucul mâinii de sex, care a fost împărtășit într-un videoclip postat de asistenta Ria de la TikToker, care oferă sfaturi sexuale, funcționează pe baza premisei că apăsarea pe stomacul unei femei în timpul sexului poate ajuta la stimularea punctului G.

Sexpertul a declarat: „Deoarece punctul G este situat la aproximativ cinci sau șase centimetri înăuntru, aplicarea presiunii în această zonă poate ajuta la stimularea terminațiilor nervoase și la creșterea plăcerii pentru femeie. Folosind tamponul degetului, apăsați ușor, dar ferm, în jos, într-o mișcare de „vino aici”.

Sex tantric

Hashtag-ul #tantric are 38,9 milioane de vizualizări. Potrivit sexperților, acesta se referă la ‘o formă de meditație sexuală în care partenerii sunt încurajați să își exploreze cele mai profunde senzații în timpul sexului. Aceștia adaugă că multe cupluri practică sexul tantric pentru a se simți conectate cu partenerul lor la un nivel superior.

Tehnicile tantrice ajută la formarea unei conexiuni apropiate, intime, fie cu partenerul, fie cu tine însuți, care este atât intensă, cât și iluminată. Dar nu presupune că te va ajuta să ai orgasm, potrivit experților.

The post „Provocarea nucii de cocos” și regula celor patru minute de preludiu. Trucurile virale TikTok care chiar funcționează între cearceafuri, conform sexperților appeared first on Aleph News.

Previous post De la 46 la 76 de ani: Transformarea incredibilă a unei femei care a făcut sport timp de 30 de ani
Next post STUDIU. Balenele cu dinți își folosesc nasul pentru a produce cele mai puternice sunete