Programul Rabla pentru Electrocasnice a dat startul la cea de-a treia etapă. Persoanele fizice se pot înscrie începând de astăzi

rabla-pentru-electrocasnicerabla-pentru-electrocasnice

  • Începând de vineri, ora 10:00, persoanele se pot înscrie în Program, în vederea selectării voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.
  • Bugetul acestei etape este de 15 milioane de lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 8 iulie, ora 10:00 – 14 iulie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.
  • În cea de-a treia etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic.

Persoanele fizice se pot înscrie începând de vineri, ora 10:00, în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice, în vederea selectării voucherelor aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele, informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), citată de Agerpres.

Bugetul acestei etape este de 15 milioane de lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 8 iulie, ora 10:00 – 14 iulie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

În cea de-a treia etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic.

Astfel: 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++; 400 de lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Perioada de derulare a unei etape de selecţie a voucherelor este de şapte zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

După publicarea listei persoanelor fizice, aprobată pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit

The post Programul Rabla pentru Electrocasnice a dat startul la cea de-a treia etapă. Persoanele fizice se pot înscrie începând de astăzi appeared first on Aleph News.

Previous post Fostul premier japonez Shinzo Abe a fost împuşcat de două ori la un eveniment
Next post Noua Zeelandă va extermina oposumii, șobolanii, pisicile sălbatice și aricii în următorii patru ani