Problemele de la Oktoberfest continuă. Nemții consideră că hainele purtate la festival nu mai respectă tradiția

  • Prințul Luitpold Rupprecht Heinrich s-a plâns de costumele de la Oktoberfest.
  • Nemții cred că costumele de la Oktoberfest sunt indecente și că nu respectă nici tradiția festivalului.
  • Nemții spun că Oktoberfest nu mai reprezintă cultura bavareză, tot ei cred că a ajuns un festival unde se bea prea mult.

După ce au rămas fără puiul tradițional bavarez din cauza activiștilor, acum rămân și fară hainele tradiționale, scrie Daily Mail.

Prințul bavarez și tradiționaliștii din Munchen care spun că în ultimii ani Oktoberfest nu a mai reprezentat cultura bavareză și s-a transformat într-un festival la care oamenii vin să bea cât mai multă bere și să se îmbrace în costume indecente.

Prințul de Bavaria se plânge de hainele de la Oktoberfest

Prințul de Bavaria, Luitpold Rupprecht Heinrich, se plânge că hainele tradiționale au fost înlocuite de costume fabricate în China care pun prea mult accentul pe decolteul fetelor care ajung la Oktoberfest. Costumele care îi lasă pe toți să își etaleze corpurile transformă festivalul într-un circ, iar cultura și tradiția sunt pierdute.

Prințul de Bavaria, Luitpold Rupprecht Heinrich, în vârstă de 72 de ani, al cărui străbunic a fost ultimul rege bavarez, a declarat că costumele ieftine transformă festivalul istoric într-un „carnaval”.

„Când văd costume populare chinezești făcute din plastic, pseudo-costume cu dirndls strâmte, atunci totul devine un carnaval„, a declarat prințul pentru un post de radio.

El a adăugat: „Dacă totul se rezumă doar la a purta un costum pentru a te îmbăta… pierzi multă cultură și tradiție în acest proces”.

Citește și:

The post Problemele de la Oktoberfest continuă. Nemții consideră că hainele purtate la festival nu mai respectă tradiția appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Măncila Mihaela

Previous post Madridul și Barcelona vor catalana recunoscută ca limbă oficială a Uniunii Europene. Consiliul Afaceri Generale al UE urmează să ia o decizie marți
Next post O zi lucrată de acasă reduce emisiile poluante cu doar 2%. Cum au fost monitorizați angajații din SUA