Prima doamnă a SUA a fost testată pozitiv de COVID-19. Jill Biden este vaccinată de patru ori

  • Prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a fost depistată pozitiv la testul COVID-19, a declarat, marți, purtătorul său de cuvânt.
  • Soția președintelui american, vaccinată de patru ori, manifestă simptome „ușoare”, la câteva zile după recuperarea acestuia.
  • Președintele Joe Biden a fost testat negativ pentru COVID-19, miercuri, a precizat Casa Albă.

Prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a fost testată pozitiv pentru COVID-19, a declarat, marți, purtătorul său de cuvânt, Elizabeth Alexander, citată de Reuters.

După ce luni a fost testată negativ pentru COVID-19, prima doamnă a început să manifeste simptome asemănătoare răcelii, în aceeași zi seara. În urma unui test rapid antigen, ea a fost testată, din nou, negativ, dar un test PCR a ieșit pozitiv, a mai precizat purtătorul său de cuvânt.

Soția președintelui american se confruntă cu simptome „ușoare”, la câteva zile după recuperarea soțului, a anunțat, marți, Casa Albă, potrivit US News.

Prima doamnă, cvadruplu vaccinată, ia Paxlovid, medicamentul antiviral de la Pfizer, potrivit lui Alexander, citat de Mediafax.

Prima doamnă se află, în prezent, în Kiawah Island, în Carolina de Sud, alături de preşedintele Joe Biden, care urmează să se întoarcă la Washington pentru semnarea unui proiect de lege în cursul zilei de marţi.

„Ea este, în prezent, cazată la o reşedinţă privată din Carolina de Sud şi se va întoarce acasă după ce va primi două teste COVID negative consecutive”, a adăugat Alexander.

Joe Biden a încheiat, miercuri, perioada de izolare, după ce a fost testat negativ de COVID-19 de două ori și după cinci zile de izolare şi tratament.

The post Prima doamnă a SUA a fost testată pozitiv de COVID-19. Jill Biden este vaccinată de patru ori appeared first on Aleph News.

Previous post Mituri despre pierderea în greutate: de ce numărarea caloriilor și alimentele organice nu sunt cheia pentru slăbire
Next post Rămășițe umane găsite în valize achiziționate la o licitație în Noua Zeelandă