Preot ortodox, în lacrimi la înmormântarea copilului simbol al atacului din Viniţa

Lisei DmitrievaLisei Dmitrieva

  • Un preot ortodox a izbucnit în lacrimi când a venit momentul să o înmormânteze pe Liza, în vârstă de 4 ani, copilul-simbol al atacului din Viniţa.
  • Preotul ortodox le-a spus prietenilor şi familiei, plângând, că răul nu poate învinge”.
  • Tatăl Lizei, Artem Dmitriev, cu lacrimile curgându-i pe faţă, i-a legănat trupul nemişcat, având grijă să nu deranjeze coroana de flori albe.

Un preot ortodox a izbucnit în lacrimi când a venit momentul să o înmormânteze pe Liza, în vârstă de 4 ani, copilul-simbol al atacului din Viniţa.

Preotul ortodox le-a spus prietenilor şi familiei, plângând, că răul nu poate învinge”.

Tatăl Lizei, Artem Dmitriev, cu lacrimile curgându-i pe faţă, i-a legănat trupul nemişcat, având grijă să nu deranjeze coroana de flori albe.

The Associated Press are un reportaj de la înmormântarea Lisei, unul dintre cei trei copii ucişi într-un atac cu rachete ruseşti săptămâna trecută în Viniţa, ale cărei fotografii au devenit virale, fiind cele mai recente imagini din războiul brutal din Ucraina care au îngrozit lumea.

În total, 24 de persoane au fost ucise şi peste 200 au fost rănite, inclusiv mama Lizei, care a rămas internată la terapie intensivă în stare gravă. Familia nu i-a spus că fiica ei va fi înmormântată duminică, temându-se că acest lucru i-ar putea afecta starea, scrie The Guardian.

Uite, floarea mea! Uite câţi oameni au venit la tine”, a spus bunica Lizei, Larisa Dmitrishina, mângâind-o pe Liza în timp ce aceasta zăcea într-un sicriu deschis cu flori şi ursuleţi de pluş într-o catedrală din Viniţa: Mămica ta nici măcar nu a văzut cât de frumoasă eşti astăzi”.

Când a început războiul, familia Lizae a fugit din Kiev spre Viniţa, un oraş situat la 270 de kilometri spre sud-vest, care până joi era considerat relativ sigur.

Cu puţin timp înainte de atac, mama fetiţei a postat pe reţelele de socializare un videoclip în care apare Liza într-o jachetă din denim şi pantaloni albi, care se străduieşte să ajungă la ghidon pentru a-şi împinge propriul cărucior, plimbându-se fericită prin Viniţa. Următoarea imagine a Lizei a fost una împărtăşită de serviciile de urgenţă din Ucraina, care arată corpul ei fără viaţă pe jos, lângă căruciorul pătat de sânge.

The post Preot ortodox, în lacrimi la înmormântarea copilului simbol al atacului din Viniţa appeared first on Aleph News.

Previous post Lucruri pe care ar trebui să le știi despre dieta cu colagen
Next post Pielea ta ascunde probleme de sănătate. Semnele care îți arată ce boli ascunde corpul tău