Premierul Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanțe după tragedia din Seul, Coreea de Sud

  • Guvernul României şi premierul Nicolae Ciucă au transmis condoleanţe familiilor celor care au murit în busculada produsă în Seul, Coreea de Sud.
  • 151 de persoane au fost ucise într-o busculadă când o mulţime uriaşă care sărbătorea Halloween-ul s-a înghesuit sâmbătă seară pe o alee dintr-o zonă a capitalei Seul.
  • În jur de 2.900 de persoane sunt date dispărute.

Guvernul României şi premierul Nicolae Ciucă au transmis condoleanţe familiilor celor care au murit în busculada produsă în Seul, Coreea de Sud.

Guvernul României este alături de Republica Coreea şi de poporul coreean în aceste momente dureroase. Condoleanţe familiilor îndoliate! Celor răniţi – multă sănătate şi putere!” , se arată în mesajul postat pe Twitter de guvern.

151 de persoane au fost ucise într-o busculadă când o mulţime uriaşă care sărbătorea Halloween-ul s-a înghesuit sâmbătă seară pe o alee dintr-o zonă a capitalei Seul.

În jur de 2.900 de persoane sunt date dispărute.

Printre cei decedaţi se numără 19 cetăţeni străini, potrivit serviciilor de urgenţă

The post Premierul Nicolae Ciucă, mesaj de condoleanțe după tragedia din Seul, Coreea de Sud appeared first on Aleph News.

Previous post Sute de jurnaliști iranieni cer eliberarea colegilor arestați pentru că au relatat despre moartea Mahsei Amini
Next post Șeful ONU își amână călătoria pentru a încerca să readucă Rusia în acordul privind cerealele din Marea Neagră