Premierul Nicolae Ciucă efectuează astăzi o vizită în Republica Elenă, cu prilejul operaționalizării interconectorului de gaze Grecia – Bulgaria

BUCURESTI - GUVERN - PREMIERUL INTERIMAR - DECLARATII DE PRESABUCURESTI - GUVERN - PREMIERUL INTERIMAR - DECLARATII DE PRESA

  • Nicolae Ciucă va efectua joi o vizită de lucru în Republica Elenă, cu prilejul operaţionalizării interconectorului de gaze Grecia – Bulgaria.
  • Premierul va avea o întrevedere tete-a-tete cu prim-ministrul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis.
  • Premierul va avea la Palatul Victoria o întâlnire cu John Hopkins, preşedinte şi CEO al companiei NuScale.

Premierul Nicolae Ciucă va efectua joi o vizită de lucru în Republica Elenă, cu prilejul operaţionalizării interconectorului de gaze Grecia – Bulgaria, a informat Biroul de presă al Guvernului, citat de Agerpres, vizualizat de Bursa.

În contextul vizitei de lucru, premierul va avea o întrevedere tete-a-tete cu prim-ministrul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis.

Pe agenda vizitei mai figurează o întrevedere a celor două delegaţii oficiale şi declaraţii de presă ale celor doi prim-miniştri.

În cursul după amiezii, premierul va avea la Palatul Victoria o întâlnire cu John Hopkins, preşedinte şi CEO al companiei NuScale.

Casa Albă anunţa pe 26 iunie că Guvernul SUA împreună cu firma americană NuScale Power LLC (Tigard, Oregon) vor oferi 14 milioane de dolari pentru susţinerea studiilor de inginerie şi proiectare în vederea implementării de către România a unei centrale cu tehnologie SMR (Small Modular Reactor, reactoare modulare mici).

The post Premierul Nicolae Ciucă efectuează astăzi o vizită în Republica Elenă, cu prilejul operaționalizării interconectorului de gaze Grecia – Bulgaria appeared first on Aleph News.

Previous post Marea Britanie scoate la vânzare o pastilă anti-mahmureală
Next post Traumele pandemiei: oamenii au dezvoltat ticuri obsesiv-compulsive