Pep Guardiola, impresionat de puterea echipei sale: „Am băut tot alcoolul din Manchester”

  • Guardiola este impresionat de puterea de recuperare a jucătorilor lui City.
  • „Când câștigi Premier League, trebuie să sărbătorești”, a declarat acesta.
  • Antrenorul s-a înfuriat după ce golul lui Erling Haaland a fost anulat în timpul partidei cu Brighton.

Pep Guardiola s-a bucurat de efortul pe care l-au depus jucătorii săi de la Manchester City în emoționanta remiză de miercuri seară, care s-a încheiat 1-1, la Brighton. Echipa antrenorului „a băut tot alcoolul din Manchester” duminică seară, în timpul sărbătoririi titlului din Premier League, scrie The Guardian. City a primit trofeul după victoria de 1-0 împotriva lui Chelsea.

„La ora 22.30, eram în pat cu soția mea”, a spus el. „Eram epuizat. M-am uitat la „Match of the Day” și apoi am dormit ca un bebeluș. Știu că jucătorii au făcut ceea ce trebuiau să facă. Când câștigi Premier League, trebuie să sărbătorești. Au făcut-o cu familiile, se bucură mult”.

„În dimineața următoare, a fost doar timpul de saună. Iar a doua zi, am vorbit puțin după-amiaza: « Băieți, trebuie să fiți pregătiți, cu energie, pentru Brighton ». Și au făcut-o”.

„Am fost un pic îngrijorat de cât de mult scădem de la ceea ce am făcut în ultimele patru, cinci, șase luni… Acum 40 de ore am băut tot alcoolul din Manchester. Dar echipa a fost acolo și de aceea sunt foarte mulțumit. Pentru că nu vreau ca echipa să scadă înainte de finala Cupei Angliei și a Ligii Campionilor. Am arătat de ce suntem cea mai bună echipă din Anglia. Sunt foarte mulțumit de modul în care suntem încă o echipă după ce am fost campioni”.

Pep Guardiola s-a înfuriat după ce arbitrii au anulat un gol al lui Erling Haaland, care ar fi putut prelungi la 13 meciuri seria de victorii a lui Manchester City, în Premier League.

City a fost ținută la egalitate, 1-1, pe terenul celor de la Brighton, miercuri seară, în primul său meci de când a ridicat trofeul Premier League, duminică. Phil Foden a adus pe City în avantaj din pasa lui Haaland, înainte ca Julio Enciso să egaleze cu o lovitură uimitoare la colțul scurt de la distanță.

Citește și:

The post Pep Guardiola, impresionat de puterea echipei sale: „Am băut tot alcoolul din Manchester” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Tohaneanu Andrei

Previous post Adrian Sârbu: Simţim româneşte în ritm de manele
Next post 3 motive pentru care ai nevoie de un espressor de cafea