Papa Francisc a fost internat în spital. Suveranul Pontif va suferi o intervenție chirurgicală

  • Papa Francisc se află la spital.
  • Suveranul pontif va fi suferi o operație.
  • Vaticanul a precizat că intervenția se va face sub anestezie generală

Papa Francisc a ajuns la spital, scrie Sky News. Suveranul pontif va suferi o operație de ocluzie intestinală. Vaticanul a precizat că intervenția se va face sub anestezie generală și că va rămâne în spital pentru „câteva zile”.

Această decizie vine la o zi după ce suveranul pontif a fost supus unor teste medicale la un spital din Roma. Papa a fost internat în spital la sfârșitul lunii martie din cauza unei infecții respiratorii, iar luna trecută a fost nevoit să lipsească de la audiențe din cauza febrei.

În iulie 2021, i s-a extirpat o parte din colon într-o operație menită să rezolve o afecțiune intestinală dureroasă numită diverticulită. El a declarat la începutul acestui an că boala a revenit. De asemenea, îi lipsește o parte dintr-un plămân, care i-a fost înlăturat pe cale chirurgicală atunci când era tânăr, în Argentina.

În ciuda problemelor sale de sănătate, suveranul pontif are un program încărcat. Sâmbătă, Vaticanul a anunțat că Francisc intenționează să viziteze Mongolia la sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie. Înainte de această călătorie, va merge în Portugalia la începutul lunii august, unde va participa la Ziua Mondială a Tineretului de la Lisabona și va vizita sanctuarul de la Fatima.

Știre in curs de actualizare...

The post Papa Francisc a fost internat în spital. Suveranul Pontif va suferi o intervenție chirurgicală appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Tohaneanu Andrei

Previous post Cum să îi vorbești copilului tău despre sexualitate. Metodele recomandate de specialiști
Next post Paradoxul Bitcoin: scade prețul, crește activitatea