Palatul Buckingham a dezvăluit rolul Prințului George la încoronarea Regelui Charles. Ce atribuții are succesorul

  • Prințul George va avea un rol foarte important la încoronarea bunicului său, a confirmat Palatul Buckingham .
  • Regele Charles va fi încoronat în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Westminster Abbey pe 6 mai.
  • În vârstă de nouă ani, acesta va fi unul dintre cei opt Paji de Onoare exclusiv bărbați în timpul încoronării.

Prințul George va avea un rol foarte important la încoronarea bunicului său. Regele Charles va fi încoronat în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Westminster Abbey pe 6 mai.

În vârstă de nouă ani, acesta va fi unul dintre cei opt Pages of Honour exclusiv bărbați în timpul încoronării. El va avea sarcina de a ține hainele regelui și ale reginei consoarte în timpul ceremoniei, care se așteaptă să dureze aproximativ două ore și jumătate. George, al doilea în linie directă la tron, ar putea fi încoronat la Westminster Abbey, scrie Metro UK.

Nepoții Camilei, Gus și Louis Lopes, ambii în vârstă de 13 ani, și Freddy Parker Bowles, în vârstă de 12 ani, sunt așteptați să îndeplinească rolul de Pages of Honour. Strănepotul ei, Arthur Elliot, 11 ani, se va alătura, de asemenea, grupului. În ceea ce-l privește pe Rege, printre Pajii de Onoare se numără Prințul George, Lordul Oliver Cholmondeley, 13 ani, Nicholas Barclay, 13 ani, Ralph Tollemache, 12 ani, și Edward, finul lui Charles.

Rămân semne de întrebare dacă prințul Harry și Meghan Markle vor participa în orice calitate.

Aseară, s-a anunțat că soția regelui, Camilla, va fi cunoscută sub numele de „regina”, renunțându-se la titlul de „consoartă” începând cu 6 mai. Regele a urcat pe tron la 8 septembrie 2022, la moartea mamei sale – dar este tradițional ca o ceremonie completă să aibă loc un interval de timp mai mare, în semn de respect față de defunctul monarh.

Prințul Louis, prințul George și prințesa Charlotte vor fi, de asemenea, prezenți în procesiunea de încoronare a noului monarh pe 6 mai. Cei trei copii vor sta într-o trăsură în spatele regelui și reginei consort, alături de părinții lor, prințul și prințesa de Wales. Alți membri ai familiei regale așteptați în procesiunea care va ieși din Westminster Abbey vor fi Prințesa Anne și soțul ei, viceamiralul Sir Tim Laurence, Prințul Edward, Duce de Edinburgh și Sophie, Contesa de Wessex, Prințul Edward, Duce de Kent și sora sa, Prințesa Alexandra.

Citește și:

The post Palatul Buckingham a dezvăluit rolul Prințului George la încoronarea Regelui Charles. Ce atribuții are succesorul appeared first on Aleph News.

Previous post 23 de meme-uri și glume despre arestarea lui Donald Trump. Ce a distribuit fiul fostului președinte
Next post Cum arată casa de 11 milioane de dolari cu piscină infinită. Unde se află această bijuterie. FOTO