OFF/ON THE RECORD, 4 iunie 2023. Invitat, ora 21.55: Doru Bușcu – editorialist Cațavencii

Greva cadrelor didactice l-a determinat pe Președintele Klaus Iohannis să intre în conflict cu greviștii dar și cu liderii sindicali. Vor îndrăzni sau nu vor mai îndrăzni profesorii să continue greva declanșată? Cum au gestionat președintele Iohannis și Guvernul negocierile cu sindicatele din Educație? Cum arată „lumea minunată” a șefului statului? Ce s-a întâmplat cu rotativa „sticlă” a președintelui? Avantajează sau nu PSD preluarea funcției de premier în perioadă pre-electorală? Cum se simte PNL sub influența președintelui Iohannis? Cine exploatează mai bine nemulțumirile românilor? De ce AUR are mai mare tracțiune publică decât USR? Ce potențial candidat la Președinție ar putea să unească Dreapta politică divizată?

La toate aceste întrebări dar și la multe altele îți răspunde duminică, de la ora 21.55, Doru Bușcu, editorialist Cațavencii,în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 4 iunie 2023. Invitat, ora 21.55: Doru Bușcu – editorialist Cațavencii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Matei Sorina

Previous post Noul film Spider-Man animat ajunge în cinematografe. Hailee Steinfield spune că noul episod al trilogiei este ca „nici un altul”
Next post Gmail integrează instrumente de inteligență artificială pentru a găsi mai rapid e-mailurile importante