O rachetă rusească a lovit cartierul istoric din Harkov

  • O rachetă rusească a lovit sâmbătă districtul istoric al orașului Harkov (nord-estul Ucrainei).
  • Atacul cu rachetă a avariat mai multe clădiri și a lăsat un mare crater în mijlocul străzii. Un polițist local a declarat pentru agenția Reuters.
  • Situat la aproximativ 40 de kilometri de frontiera cu Rusia, orașul Harkov, al doilea ca mărime din Ucraina, este vizat cu regularitate de către forțele ruse.

O rachetă rusească a lovit sâmbătă districtul istoric al orașului Harkov (nord-estul Ucrainei), o persoană fiind rănită în urma atacului, potrivit poliției, relatează The Guardian.

Atacul cu rachetă a avariat mai multe clădiri și a lăsat un mare crater în mijlocul străzii. Un polițist local a declarat pentru Reuters.

Nu sunt obiective militare aici, nici aparatură militară. Doar clădiri rezidențiale, cu cetățeni obișnuiți, în apropierea locului de impact” .

Tetiana Zviahintseva, un comerciant local ce mătura sticla spartă împrăștiată pe asfalt, în timp ce privea la pagubele produse magazinului său, spune: „Groază și coșmar. (Rușii) ne torturează orașul. Bombardamentele nesfârșite ne-au epuizat pe toți” .

Situat la aproximativ 40 de kilometri de frontiera cu Rusia, orașul Harkov, al doilea ca mărime din Ucraina, este vizat cu regularitate de către forțele ruse, care nu au reuşit niciodată să-l cucerească. Sute de civili au fost ucişi în regiunea omonimă, potrivit autorităţilor locale.

The post O rachetă rusească a lovit cartierul istoric din Harkov appeared first on Aleph News.

Previous post Peste jumătate dintre copiii din Anglia și Țara Galilor se nasc acum din părinți necăsătoriți
Next post Locuitorii din Los Angeles protestează faţă de filmările de la „Fast and Furious”