O priveliște care îți taie respirația. Un astronaut de la NASA a fotografiat din spațiu aurora boreală

  • Astronautul NASA Josh Cassada a surprins din spațiu fenomenul ceresc uluitor.
  • Pe 27 februarie, astronautul american Josh Cassada a fotografiat o auroră boreală de pe Stația Spațială Internațională (ISS), unde locuiește din 6 octombrie 2022.
  • Membrul misiunii SpaceX Crew5 a împărtășit fotografia pe contul său de Twitter pe 28 februarie, împreună cu cuvintele: ,,Complet ireală” .

Când este văzută de pe Pământ, aurora boreală oferă o imagine uimitoare celor care o privesc, dar o imagine realizată din spațiu arată și mai mult din frumusețea acesteia.

„Complet ireal” , a scris pe Twitter astronautul NASA Josh Cassada, după ce a postat o fotografie cu aurora boreală, conform Live Science.

Cassada a realizat imaginea de pe Stația Spațială Internațională, care orbitează în medie la aproximativ 400 de kilometri deasupra Pământului.

În timp ce strălucirea verde poate să pară familiară oricui a văzut o auroră în imagini sau în persoană, punctul de vedere unic al lui Cassada dezvăluie cât de incredibil poate fi fenomenul.

Recent, aurora boreală a putut fi admirată din diverse zone din Marea Britanie.

The post O priveliște care îți taie respirația. Un astronaut de la NASA a fotografiat din spațiu aurora boreală appeared first on Aleph News.

Previous post Oficialii ruși susțin că forțele rusești se luptă cu sabotorii ucraineni în regiunea de frontieră Briansk
Next post Complexul de Natație din Otopeni va găzdui în vară Campionatul Mondial masculin de polo pe apă U20