O jurnalistă americană a primit ordin să se schimbe după ce i s-a spus că fusta este prea scurtă pentru a asista la o execuție

  • O jurnalistă din SUA nu a fost lăsată să asiste la o execuție.
  • Jurnalista purta o fustă prea scurtă, interzisă de regulamentul închisorii.
  • Jurnalista s-a îmbrăcat cu pantaloni ca să poată intra în închisoare.

Tragi-comedie la un penitenciar din Alabama, Statele Unite. Gardienii nu au lăsat-o pe jurnalistă unui televiziuni locale să asiste la execuția unui condamnat la moarte, pe motiv că purta o fustă prea scurtă.

Abia după ce un fotograf i-a împrumutat niște cizme pescărești care îi veneau până la brâu, sub fustă, femeia a fost lăsată să își facă meseria. Meserie pe care doctorul penitenciarului nu prea a nimerit-o. Trei ore a durat până i-a găsit o venă condamnatului la moarte și i-a făcut injecția letală.

Jurnalista a vizitat închisoarea pe 28 iulie pentru a documenta un material despre execuția unui bărnat condamnat la moarte pentru uciderea fostei sale prietene, în 1994.Într-o declarație distribuită pe Twitter, jurnalista a spus că a purtat aceeași fustă și la alte evenimente de acest gen și la cele profesionale ,,fără incidente„, adăugând: ,,Cred că este mai mult decât potrivită„.

The post O jurnalistă americană a primit ordin să se schimbe după ce i s-a spus că fusta este prea scurtă pentru a asista la o execuție appeared first on Aleph News.

Previous post Chiar și crematoriile din Germania sunt nevoite să își reducă consumul de energie din cauza creșterii prețurilor la gaze
Next post Telescopul spațial James Webb a surprins o imagine uimitoare a unei galaxii inelare