O companie aeriană promite confort la cote înalte și va pune la dispoziție capsule de dormit, accesibile și celor de la clasa economică

Ce trebuie să facă românii care ajung în Portugalia cu avionul, începând cu 31 ianuarie. Autoritățile portugheze au impus noi restricțiiCe trebuie să facă românii care ajung în Portugalia cu avionul, începând cu 31 ianuarie. Autoritățile portugheze au impus noi restricții

  • Compania aeriană spune că modulele Skynest sunt o „premieră mondială” atât pentru călătorii din clasa economică, cât și pentru cei din clasa premium.
  • Fiecare capsulă de dormit va fi limitată la o singură persoană, timp de patru ore.
  • Dormitul în avioane este cunoscut ca fiind dificil, mai ales la clasa economică, dar Air New Zealand crede că planurile sale de a pune la dispoziție paturi supraetajate vor asigura pasagerilor cu zboruri de lungă durată o odihnă de calitate.

O companie aeriană Air New Zealand va pune la dispoziție capsule de dormit cu paturi supraetajate destinate celor mai lungi zboruri ale sale.

Compania aeriană spune că modulele Skynest sunt o „premieră mondială” atât pentru călătorii din clasa economică, cât și pentru cei din clasa premium.

Planul este ca cele opt aeronave Boeing 787-9 Dreamliners ale Air New Zealand, care vor sosi din 2024, precum și flota actuală de 787-9, să fie echipate cu șase capsule Skynest.

Astfel, pasagerii vor putea rezerva o sesiune de somn de patru ore pe zbor, la un cost suplimentar, iar fiecare capsulă este limitată la o singură persoană, pe rând. De asemenea, pasagerii vor avea în continuare un loc rezervat pe scaunele din avion.

Dormitul în avioane este cunoscut ca fiind dificil, mai ales la clasa economică, dar Air New Zealand crede că planurile sale de a pune la dispoziție paturi supraetajate vor asigura pasagerilor cu zboruri de lungă durată o odihnă de calitate

Fiecare pat vine cu propria perdea care conferă intimitate, dar și cu o pernă și un cearșaf, care vor fi schimbate pentru fiecare nou ocupant.

Primul zbor fără escală între Auckland și New York, care va dura mai mult de 17 ore, urmează să fie lansat în septembrie

Primul zbor fără escală între Auckland și New York, care va dura mai mult de 17 ore, urmează să fie lansat în septembrie.

Totuși, pasagerii care folosesc aceste servicii vor trebui să mai aștepte câțiva ani până când vor putea încerca Skynest, nefiind disponibile încă informații despre rezervări sau prețuri.

„Amplasarea Noii Zeelande ne pune într-o poziție unică pentru a fi lideri în ceea ce privește experiența călătoriilor pe distanțe foarte lungi. Ne-am axat pe somn, confort și bunăstare, deoarece știm cât de important este pentru clienții noștri să ajungă bine odihniți.” a declarat directorul general al Air New Zealand, Greg Foran.

„Fie că se îndreaptă direct spre o întâlnire, fie că se îndreaptă spre primul lor concediu de vacanță, ei vor să se simtă bine.”

Foran mai crede că aceste capsule vor fi „un adevărat schimbător de joc pentru experiența de călătorie în regim economic”.

The post O companie aeriană promite confort la cote înalte și va pune la dispoziție capsule de dormit, accesibile și celor de la clasa economică appeared first on Aleph News.

Previous post Starea găinilor din ferme ar putea fi îmbunătățită de inteligența artificială
Next post STUDIU. 70% din refugiații ucraineni care locuiesc în România au studii superioare