Nu există o misiune imposibilă pentru Tom Cruise. Actorul filmează la Westminster Abbey

  • Echipa Mission Imposible 8 filmează o scenă la Westminster Abbey.
  • Mission Imposible 8 se lansează pe 24 iulie 2024.
  • Mission: Impossible 7 și 8 au fost amânate la începutul anului din cauza întârzierilor legate de Covid.

Nu există o misiune imposibilă pentru Tom Cruise. Actorul a solicitat să filmeze o scenă importantă în catedrala Westminster Abbey din Londra. Cererea i-a fost acceptată. Este o permisiune rară, pentru că ei
refuză aproape fiecare solicitare. Este un semn incredibil pentru Tom și pentru echipa de producție, spune
o sursă pentru The Sun.

Mission: Impossible 7 și 8 au fost amânate la începutul anului din cauza întârzierilor legate de Covid. Producția celui de-al șaptelea film, regizat de Christopher McQuarrie, a început la Veneția în februarie Apoi, s-a mutat în Marea Britanie. Așa cum se știe, Cruise își face singur cascadoriile. Recent, a fost filmat sărind cu parașuta în Marea Britanie. Mai mult, Tom învață să piloteze un Boeing Stearman pentru o scenă majoră în Mission: Impossible 8.

Cu toate acestea, filmul a fost lovit de întârzieri de două ori, cel mai recent în iunie 2021, în urma testelor pozitive pentru COVID-19 în cadrul distribuției și al echipei.

„Va fi o locație de filmare extraordinară și dă tonul pentru cât de mare va fi acest film. Bugetul este enorm, desigur, dar ambițiile sunt și mai mari”, declară o sursă.

The post Nu există o misiune imposibilă pentru Tom Cruise. Actorul filmează la Westminster Abbey appeared first on Aleph News.

Previous post Zeci de răniți în incendiile de vegetație din Portugalia, în timp ce valul de căldură se va intensifica
Next post LIVE UPDATE. Ziua 138 de invazie. Președintele Volodimr Zelenski spune că Rusia a lansat 34 de raiduri aeriene asupra țării sale în ultimele 24 de ore