Noul val COVID-19 impune reguli de călătorie. Cum să îți alegi vacanța în această perioadă

  • Criza de personal din aeroporturi se accentuează.
  • Agențiile de turism încearcă să își liniștească clienții.
  • Lucian Badîrcea, CEO Iri Travel, spune, în schimb, că ar trebui să fim preventivi și să ne organizăm vacanțele în România.

De mult timp te-ai gândit și ți-ai planificat o vacanță exotică și ai crezut că ai scăpat de regulile cauzate de pandemie. Însă, un nou val de coronavirus face pași repezi către Europa. Și în același timp, criza de personal din aeroporturi se accentuează.

Agențiile de turism încearcă să își liniștească clienții și să îi îndrume spre destinații lipsite de restricții.

Aproape toți turiștii noștri sunt vaccinați. În cazul celor care nu sunt vaccinați și într-adevăr vor să meargă într-o destinație în care chiar trebuie dovada vaccinului, s-au obișnuit cu ideea și fac testul PCR, dar cele mai multe destinații pe care noi le avem în portofoliu sunt accesibile tuturor, nu mai este nevoie de certificat în destinații precum Grecia, Turcia, Bulgaria, care sunt cele mai căutate, a declarat Cosmin Vasile, manager în turism.

Lucian Badîrcea, CEO Iri Travel, spune, în schimb, că ar trebui să fim preventivi și să ne organizăm vacanțele în România. Însă, destinațiile în afară rămân cele mai căutate.

Recomandăm litoralul românesc, începând de la Mamaia, Eforie, Costinești și părțile din sud. Bulgaria și Grecia pentru faptul că sunt două destinații foarte aproape de România, unde se poate ajunge cu mașina și evităm astfel problemele cauzate de situațiile neplăcute cu anularea sau amânarea zborurilor. Restricții pe aceste destinații nu avem și nu cred că vom avea, a spus Lucian Badîrcea, CEO Iri Travel.

The post Noul val COVID-19 impune reguli de călătorie. Cum să îți alegi vacanța în această perioadă appeared first on Aleph News.

Previous post STUDIU. Cum să slăbești eficient și ce trebuie să faci pentru a avea o dietă echilibrată
Next post Canicula mistuie Portugalia. Incendiile de vegetație se extind pe mii de hectare