Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila: Nouă cazuri noi de variola maimuţei înregistrate în România în ultima săptămână

variola maimuțeivariola maimuței

  • Nouă cazuri de variola maimuţei au fost înregistrate în ultima săptămână în România, a anunţat luni ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila.
  • Potrivit ministrului Sănătăţii, toate cele nouă cazuri au fost înregistrate la bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 44 de ani.
  • Cei mai mulţi pacienţi sunt din Bucureşti, unul din Ilfov şi unul din Cluj.

Nouă cazuri de variola maimuţei au fost înregistrate în ultima săptămână în România, a anunţat luni ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila.

Potrivit ministrului Sănătăţii, toate cele nouă cazuri au fost înregistrate la bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 44 de ani.

Cei mai mulţi pacienţi sunt din Bucureşti, unul din Ilfov şi unul din Cluj.

„Sunt în izolare, starea este bună, nu sunt probleme. Fiind relativ tineri, probabil că reacţioneaza bine şi nu sunt probleme legata de vreo evoluţie care să le pună viaţa în pericol”, a declarat Rafila.

Numărul total al cazurilor înregistrate până acum în România a ajuns la 30.

The post Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila: Nouă cazuri noi de variola maimuţei înregistrate în România în ultima săptămână appeared first on Aleph News.

Previous post Jennifer Lopez și Ben Affleck se despart după trei săptamâni de la nuntă
Next post Mărturiile cutremurătoare a două femei: „Am murit și am văzut viața de Apoi. Este foarte frumoasă, cu o grădină eterică și oameni antici”