Ministerul Educației joacă ping-pong cu legile. Reacțiile nu au întârziat să apară

Ministrul Sorin CîmpeanuMinistrul Sorin Cîmpeanu

  • Ministerul Educației joacă ping-pong cu legile.
  • Colegiile pot organiza un examen de admitere în liceu care va demonstra calitatea educației, spune Cîmpeanu, iar, pe lângă asta, Bacalaureatul va avea o singură probă scrisă de evaluare a mai multor discipline.
  • Organizațiile pentru elevi își doresc reducerea inechităților în rândul elevilor, iar mai multe chestionare au fost lansate pentru a fi discutate ulterior alături de reprezentanții din educație.

Ministerul Educației joacă ping-pong cu legile. Colegiile pot organiza un examen de admitere în liceu care va demonstra calitatea educației, spune Cîmpeanu, iar, pe lângă asta, Bacalaureatul va avea o singură probă scrisă de evaluare a mai multor discipline.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Organizațiile pentru elevi își doresc reducerea inechităților în rândul elevilor, iar mai multe chestionare au fost lansate pentru a fi discutate ulterior alături de reprezentanții din educație.

The post Ministerul Educației joacă ping-pong cu legile. Reacțiile nu au întârziat să apară appeared first on Aleph News.

Previous post Meta, compania mamă a Facebook și Instagram, înregistrează primul declin al veniturilor din istorie
Next post Prețul gazului natural a atins un nou record. România are al 3-lea cel mai mare preț din Europa