Militarii ucraineni din prima linie relatează viața de pe front: „Un iad pe care Putin vrea să îl cucerească cu orice preț”

razboi-ucrainarazboi-ucraina

  • Militarii ucraineni au descris situația din Donbas.
  • Volodimir Nazarenko, comandantul secund al batalionului Svoboda, a relatat cum tancurile trag în clădiri până când acestea sunt complet distruse.
  • Volodimir și Artem au făcut parte din batalionul care s-a retras din Severodonețk.

Militarii ucraineni din prima linie a frontului din Donbas descriu regiunea ca fiind un „iad”. Un iad pe care Putin vrea să îl cucerească cu orice preț.

Volodimir Nazarenko îți povestește cum e viața pe front.

„Ne-au bombardat în fiecare zi. Nu vreau să mint. Dar au atacat fiecare clădire. Orașul a fost nivelat metodic. Un tanc iese la atac, nu știe dacă este cineva în clădire sau nu. Trage sau mai multe tancuri trag și împușcă toate obuzele într-o clădire. Tancul nu se mișcă mai departe până când clădirea nu este complet distrusă.”, a relatat Volodimir Nazarenko, comandantul secund al batalionului Svoboda.

Volodimir și Artem au făcut parte din retragerea din 24 iunie de la Severodonețk, un punct cheie în lupta pentru Donbas.

Au luptat în prima linie timp de cel puțin două luni.

„A fost foarte greu pentru băieții din batalion.”, a spus Artem Ruban, militar din batalionului Svoboda.

The post Militarii ucraineni din prima linie relatează viața de pe front: „Un iad pe care Putin vrea să îl cucerească cu orice preț” appeared first on Aleph News.

Previous post Rihanna, prima apariție publică alături de A$AP Rocky de când a născut
Next post Ambasada SUA și-a deschis porțile în avans. Pe 4 iulie se împlinesc 246 de ani de la semnarea Declarației de Independență