METEO Prognoză pe patru săptămâni. Vreme toridă pe tot parcursul lunii iulie, cu ploi puţine

soare vazut printre copaci toamnasoare vazut printre copaci toamna

  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri prognoza meteo până pe 1 august.
  • Se anunță ploi la începutul lunii iulie, mai ales în zonele centrale şi la munte.
  • Va fi mai cald decât este specific acestei perioade, anunță meteorologii.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice datei din calendar pe aproape tot parcursul lunii iulie. În prima săptămână va ploua mult, mai ales în zonele centrale şi la munte, după care aversele dispar.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri prognoza meteo până pe 1 august.

  • Săptămâna 4 – 11 iulie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele centrale şi la munte. Excepţie va face sud-estul ţării, unde cantităţile de precipitaţii vor fi normale pentru acest interval.

  • Săptămâna 11 – 18 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil uşor mai coborâte local în regiunile intracarpatice. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă deficitară în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane.

  • Săptămâna 18 – 25 iulie

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată ţara, dar mai ales în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în centru şi la munte.

  • Săptămâna 25 iulie – 1 august

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales la munte.

The post METEO Prognoză pe patru săptămâni. Vreme toridă pe tot parcursul lunii iulie, cu ploi puţine appeared first on Aleph News.

Previous post Acțiunile din SUA au înregistrat cea mai mare scădere în prima jumătate a primului semestru din ultimii peste 50 de ani
Next post Machu Picchu este amenințat de incendii. 20 de hectare de vegetație au ars până miercuri