Medicamentul antiviral Paxlovid le pune semne de întrebare specialiștilor

  • Paxlovid a obținut rezultate impresionante în cadrul studiilor, reducând riscul de spitalizare cu 89%.
  • Medicamentul reduce spitalizarea, dar nu este mereu eficace în reducerea simptomelor.
  • Cu toate că medicamentul antiviral Paxlovid este prescris pe scară largă, există îngrijorări cu privire la eficacitatea acestuia, arată un studiu publicat în Financial Times.

Cu toate că medicamentul antiviral Paxlovid este prescris pe scară largă, există îngrijorări cu privire la eficacitatea acestuia, arată un studiu publicat în Financial Times.

Paxlovid le pune semne de întrebare specialiștilor și oamenilor, pentru că virusul poate reapărea atunci când medicamentul este întrerupt, iar astfel, oamenii îi pot infecta pe cei din jur. Specialiștii susțin că medicamentul funcționează bine pentru pacienții cu risc crescut de îmbolnăvire, însă există incertitudini cu privire la modul în care ar trebui să fie utilizat.

Paxlovid a obținut rezultate impresionante în cadrul studiilor, reducând riscul de spitalizare cu 89%. Cu toate acestea, nu putem avea o concluzie clară, susține Walid Gellad, director al Centrului pentru Politica farmaceutică. Medicamentul reduce spitalizarea, dar nu este mereu eficace în reducerea simptomelor. De asemenea, prescripțiile au crescut încă din primăvară, iar de săptămâna trecută, medicamentul poate fi cumpărat fără prescripție medicală în SUA.

The post Medicamentul antiviral Paxlovid le pune semne de întrebare specialiștilor appeared first on Aleph News.

Previous post Cele mai discutate jocuri video pe Twitter în 2022
Next post Ion Cristoiu: În plin război Rusia – Ucraina, în Italia e publicat un roman de Vasili Grossman care face elogiul Armatei Roşii la Stalingrad