Mark Zuckeberg a anunțat lansarea primilor ochelari dotați cu A.I.. Chatboții Meta dau sfaturi de vacanță și lecții de gătit clienților

  • Zuckeberg spune că ochelarii A.I. dau informații în timp real.
  • Zuckeberg lansează chatboți cu personalități de vedete.
  • Kendall Jenner și-a închiriat personalitatea digitală lui Meta.

Mark Zuckeberg s-a revanșat față de fanii pe care i-a dezamăgit atunci când a anulat întâlnirea cu Musk din ring. CEO-ul lui Meta a anunțat lansarea primilor ochelari dotați cu inteligență artificială din lume. Ochelarii sunt atât de buni, spune Zuckeberg, încât – trebuie doar să întrebi – și vei afla tot ce vrei să știi.

Pe lângă ochelarii smart al lui Meta – Zuckeberg vine după ChatGPT cu proprii chatboți… În varianta „vedete”. Chatboții lui Zuckeberg vor clona personalitățile celebrităților precum Snoop Dogg sau Kendall Jenner și vor putea da lecții de gătit utilizatorilor, sfaturi de vacanță dar și răspunsuri la întrebări – de dragoste.

„După părerea mea, factorul uman nu va fi niciodată scos din societate. Dar da, la ora actuală există o întreagă consultație online, în care timpul este economist. Pentru cei ce învață este foarte important tot ceea ce ține de gadget-uri și de internet”.

Citește și

The post Mark Zuckeberg a anunțat lansarea primilor ochelari dotați cu A.I.. Chatboții Meta dau sfaturi de vacanță și lecții de gătit clienților appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Zlătescu

Previous post Prognoza meteo pentru luna octombrie. Temperaturile vor fi mai mari decât cele specifice perioadei
Next post Șeful Armatei Române susține că Rusia bruiază comunicațiile GPS ale navelor din apele teritoriale ale României: „Nu se întrevede un sfârșit al acestui conflict”