Marcel Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore: „Eu nu pot să vorbesc despre ceva ce nu am pe agendă. Nu puneți presiune pe un subiect care nu există”

  • Premierul are programată o întâlnire cu reprezentanții OMV, luni, la ora 15.00.
  • Marcel Ciolacu precizează că subiectul modificării legii off-shore nu există.
  • „Eu nu pot să vorbesc un subiect pe care nu îl am pe agendă”, a spus premierul Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore. El susține că acest subiect nu figurează pe agenda întâlnirii cu reprezentanții OMV. „Nu puneți o presiune pe un subiect care nu există”, spune Ciolacu.

„Este o solicitare din partea dânșilor să mă văd și eu, și dl. președinte al Senatului. Eu știu că este o lege a off-shorului, asumată de către noi… Există niște litigii, iar președintelui OMV i-am solicitat să încercăm pe cale amiabilă să încheiem acele litigii pe care le are cu stratul român. Cred că o să fie pe agenda de discuții”, spune premierul Marcel Ciolacu.

El precizează că subiectul modificării legii off-shore nu există.

„Eu nu pot să vorbesc un subiect pe care nu îl am pe agendă. Eu nu-l am. Eu am o lege off-shore în România pe care nu o negociez. Nu am nici de gând. Nu puneți o presiune pe un subiect care nu există”, încheie Ciolacu.

Premierul României are programată o întâlnire cu reprezentanții OMV, luni, la ora 15.00.

Citește și:

The post Marcel Ciolacu respinge ideea modificării legii off-shore: „Eu nu pot să vorbesc despre ceva ce nu am pe agendă. Nu puneți presiune pe un subiect care nu există” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Gabriel Pecheanu

Previous post De ce aleg tinerii din România să studieze în Marea Britanie? Lorena Cristea: „Să înveți în UK e destul de interesant, vezi totul dintr-o altă perspectivă”
Next post Oktoberfest cu năbădăi. Festivalul are probleme din cauza puiului tradițional bavarez