Majestatea Sa Margareta va participa la jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a

Elisabeta a II a și Principesa Margareta a RomânieiElisabeta a II a și Principesa Margareta a României

  • Majestatea Sa Margareta va asista joi dimineaţa la ceremonia militară cu ocazia jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
  • Potrivit Familiei Regale a României, la ceremonie iau parte 1200 de ofiţeri şi soldaţi, 400 de instrumentişti militari şi 240 de cai.

Majestatea Sa Margareta va asista joi dimineaţa la ceremonia militară cu ocazia jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

La Ceremonia Militară cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, în dimineaţa de 2 iunie 2022, vor asista Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort, a anunţat miercuri Familia Regală a României.

Numită „Trooping the Colour”, ceremonia are loc în fiecare an de Ziua Suveranului, iar anul acesta ea va onora cei 70 de ani de domnie ai Majestăţii Sale Britanice.

Potrivit Familiei Regale a României, la ceremonie iau parte 1200 de ofiţeri şi soldaţi, 400 de instrumentişti militari şi 240 de cai.

Ceremonia se încheie cu o survolare a Palatului Buckigham executată de Forţele Aeriene Regale în onoarea Reginei Elisabeta a II-a, comandantul suprem al Forţelor Armate Britanice.

„Trooping The Colour” este primul eveniment ce va avea loc în cadrul Jubileului ce se va desfăşura timp de 4 zile. Mii de oameni sunt aşteptaţi în centrul Londrei pentru parada de ziua de naştere a reginei.

The post Majestatea Sa Margareta va participa la jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a appeared first on Aleph News.

Previous post Monica Lewinsky cataloghează procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard drept „pornografie în sala de judecată”
Next post Marcel Ciolacu este de părere că România va ajunge la o impozitare progresivă