Luptele ilegale de câini, în atenţia anchetatorilor după un flagrant. Percheziţii în mai multe oraşe

Lupte cu câiniLupte cu câini

  • Poliţia din Braşov a făcut mai multe percheziţii domiciliare în mai multe orașe din țară într-un dosar penal care vizează efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi organizarea de lupte cu câini.
  • Au fost efectuate percheziţii pe raza judeţelor Brașov, Cluj şi Sălaj la persoane care, în perioada mai-iunie 2022, ar fi pregătit şi antrenat câini pentru lupte.
  • În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe sisteme informatice de stocare şi sume de bani.

Poliţiştii din Braşov au făcut vineri 6 percheziţii domiciliare în Braşov, Sălaj şi Cluj într-un dosar penal care vizează efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi organizarea de lupte cu câini.

Percheziţiile din Braşov au avut loc la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada februarie-iunie 2022, ar fi obţinut din mediul online date ale unor carduri bancare, ce ar fi fost emise de către instituţii bancare din străinătate, pe care le-ar fi utilizat ulterior, în mod fraudulos, pentru efectuarea de tranzacţii.

De asemenea, au fost efectuate percheziţii pe raza judeţelor Cluj şi Sălaj la persoane care, în perioada mai-iunie 2022, ar fi pregătit şi antrenat câini pentru lupte.

În judeţul Cluj, poliţiştii au surprins în flagrant o luptă ilegală între doi câini, fiind identificate, de asemenea, mai multe persoane de cetăţenie străină, proprietari ai animalelor şi spectatori.

Totodată, în judeţele Cluj şi Sălaj, au fost identificate în total 76 exemplare canine, unele dintre acestea urmând a fi plasate în adăposturi, conform procedurii legale în vigoare privind protecţia animalelor şi 2 vor fi plasate într-un spital veterinar, fiind continuate verificările privind modalitatea de respectare a normelor privitoare la bunăstarea şi protecţia animalelor”, transmite IPJ Braşov.

În urma percheziţiilor efectuate în Braşov şi Cluj au fost ridicate mai multe sisteme informatice de stocare şi sume de bani.

Nouă persoane vor fi duse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

The post Luptele ilegale de câini, în atenţia anchetatorilor după un flagrant. Percheziţii în mai multe oraşe appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. Zelenski îndeamnă mulțimea de la festivalul Glastonbury să „răspândească adevărul despre războiul din Rusia”
Next post 13 semne clare că ai pietre la rinichi