Loteria Română lansează o serie de 1 milion de lozuri pentru a susține sportivii români la JO. Campania se numește „Team Romania”

  • Nu mai avem bani nici măcar să-i susținem pe cei ce ne reprezintă țara.
  • Loteria Română va lansa 1 milion de lozuri, într-o campanie „Team Romania”.
  • Vor fi 1 milion de bucăți, iar un loz va costa 5 lei și vor fi puse în vânzare în 3 săptămâni. 

„Dați un leu pentru Ateneu” a devenit acum „Dați 5 lei pentru a trimite sportivii la Jocurile Olimpice”. Loteria Română lansează o serie de 1 milion de lozuri pentru a susține sportivii români la JO. Campania se numește „Team Romania”, iar 30% din veniturile obținute vor fi direcționate către sprijinirea echipelor naționale pentru competiția internațională.

Nu mai avem bani nici măcar să-i susținem pe cei ce ne reprezintă țara. Loteria Română va lansa 1 milion de lozuri, într-o campanie „Team Romania”. Vor fi 1 milion de bucăți, iar un loz va costa 5 lei și vor fi puse în vânzare în 3 săptămâni. Ordonanța e deja aprobată de Guvern.

După calcule, dacă vor fi vândute toate, atunci se vor strânge circa 16,6 milioane de lei. Pentru a asigura participarea României la Jocurile Olimpice de vară din Paris 2024, se va apela la vânzarea acestor lozuri, pentru că nu sunt suficiente fonsuri. Această măsură este crucială pentru a evita riscul de neparticipare și pentru a proteja imaginea țării în plan internațional. Delegația noastră la Jocurile Olimpice de vară de la Paris este estimată să câștige zece medalii, conform unui clasament virtual publicat de compania de cercetare Nielsen Gracenote. Deci fiecare dintre noi poate contribui și asigura participarea sportivilor noștri la JO.

Citește și

The post Loteria Română lansează o serie de 1 milion de lozuri pentru a susține sportivii români la JO. Campania se numește „Team Romania” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Socican Dumitru

Previous post România a avut în 2023 unul dintre cele mai mari deficite bugetare din Uniunea Europeană. Care sunt motivele
Next post Comisia Europeană a început o anchetă privind piaţa dispozitivelor medicale din China