LIVE UPDATE. Ziua 96 de război. Iryna Vereshchuk îi îndeamnă pe ucraineni să nu își ia pașapoarte rusești

RăzboiRăzboi

  • Ministrul ucrainean pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar, Iryna Vereshchuk, i-a îndemnat pe ucrainenii care au fost ținuți ostatici de rusi să nu își ia pașapoarte rusești și să părăsească teritoriile ocupate dacă este posibil.
  • Ea a subliniat că toate teritoriile ucrainene vor fi eliberate în orice caz, dar un pașaport rusesc va aduce mai multe probleme decât beneficii pe termen lung.

Ministrul ucrainean pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar, Iryna Vereshchuk, i-a îndemnat pe ucrainenii care au fost ținuți ostatici de rusi să nu își ia pașapoarte rusești și să părăsească teritoriile ocupate dacă este posibil.

Ea a subliniat că toate teritoriile ucrainene vor fi eliberate în orice caz, dar un pașaport rusesc va aduce mai multe probleme decât beneficii pe termen lung.

În același timp, ea crede că acest război va fi probabil mai lung decât se aștepta: „Nu vom renunța la pământul nostru. Ne luptăm pentru ea și o vom recâștiga. Așa că acest război va fi probabil mai sângeros decât ne-am imaginat”.

The post LIVE UPDATE. Ziua 96 de război. Iryna Vereshchuk îi îndeamnă pe ucraineni să nu își ia pașapoarte rusești appeared first on Aleph News.

Previous post Ucraina rezistă încă atacurilor ruse din zona Donbas
Next post După 2 ani de pandemie, Japonia se redeschide turiștilor