LIVE UPDATE. 378 zile de invazie rusă. Un cunoscut luptător ucrainean, poreclict „Da Vinci”, a fost ucis la Bahmut, spune Zelenski

  • Un cunoscut luptător ucrainean, Dmytro Kotsiubaylo, al cărui indicativ de apel era „Da Vinci” , a fost ucis la Bahmut.
  • „Astăzi, Dmytro Kotsiubaylo, «Da Vinci» , erou al Ucrainei, voluntar, om-simbol, om de curaj, a fost ucis în acțiune.” , a declarat Zelenski.
  • Kotsiubaylo era un soldat bine cunoscut în Ucraina, după ce se ridicase și luase armele împotriva influenței rusești încă din 2014, când era doar un adolescent.

Un cunoscut luptător ucrainean, Dmytro Kotsiubaylo, al cărui indicativ de apel era Da Vinci” , a fost ucis la Bahmut, a anunțat marți președintele Volodimir Zelenski în discursul său de noapte, scrie CNN.

Astăzi, Dmytro Kotsiubaylo, «Da Vinci» , erou al Ucrainei, voluntar, om-simbol, om de curaj, a fost ucis în acțiune. Un luptător din brigada mecanizată separată 67, comandantul unui batalion. A fost ucis în bătălia de lângă Bahmut, în bătălia pentru Ucraina” , a declarat Zelenski.

Kotsiubaylo era un soldat bine cunoscut în Ucraina, după ce se ridicase și luase armele împotriva influenței rusești încă din 2014, când era doar un adolescent.

Unul dintre cei mai tineri eroi ai Ucrainei. Unul dintre cei a căror istorie personală, caracter și curaj au devenit pentru totdeauna istoria, caracterul și curajul Ucrainei” , a spus Zelenski.

The post LIVE UPDATE. 378 zile de invazie rusă. Un cunoscut luptător ucrainean, poreclict „Da Vinci”, a fost ucis la Bahmut, spune Zelenski appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. Proteste și violențe în Parlamentul din Georgia. Care este cauza tensiunilor
Next post Secretul unui somn odihnitor: Află la ce oră ar trebui să bei ultima cafea a zilei