LIVE UPDATE. 355 zile de invazie. Drone și baloane de recunoaștere rusești lansate deasupra regiunii Dnipropetrovsk

  • Duminică seara, rușii au lansat un UAV de recunoaștere și mai multe baloane cu reflectoare de colț deasupra regiunii Dnipropetrovsk.
  • Comandamentul Forțelor Aeriene al Forțelor Armate ale Ucrainei a declarat acest lucru într-o postare pe Facebook, relatează Ukrinform.
  • Apărarea antiaeriană a comandamentului aerian „Est” a tras împotriva UAV-ului inamic. Rezultatul este în curs de verificare” , se arată în mesaj.

Comandamentul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei a transmis, într-un comunicat, că rușii au lansat duminică seară cel puțin o dronă UAV de recunoaștere și mai multe baloane cu reflectoare unghiulare deasupra regiunii Dnipropetrovsk, conform Ukrinform.

Apărarea antiaeriană a comandamentului aerian „Est” a tras împotriva UAV-ului inamic. Rezultatul este în curs de verificare” , se arată în mesaj.

Anterior, Mikola Lukașuk, șeful Consiliului Regional Dnipropetrovsk a anunțat că dronele inamice încearcă din nou să atace regiunea Dnipropetrovsk.

„Drone din nou. Gardienii cerului sunt în defensivă. Fii atent, ai grijă de tine” , a scris Mikola Lukașuk. O alertă aeriană a fost declarată duminică în regiunile Harkov, Dnipropetrovsk, Poltava și Luhansk.

The post LIVE UPDATE. 355 zile de invazie. Drone și baloane de recunoaștere rusești lansate deasupra regiunii Dnipropetrovsk appeared first on Aleph News.

Previous post Marius Pieleanu, Avangarde: „Este foarte posibil să fie o nominalizare PSD – PNL comună la Președinție ca să se destructureze avântul AUR”
Next post SUA: Un nou „obiect” doborât de armată deaupra lacului Huron