LIVE UPDATE. 260 de zile de invazie. Zelenski:„Dușmanul nu ne face daruri, nu face gesturi de bunăvoință. Noi alegem toate acestea”

  • Zelenski a spus că armata sa din sud avansează cu prudență pentru ca acțiunea ofensivă să meargă cu cât mai puține pierderi, în condițiile în care inamicul nu are de gând să-și predea pozițiile fără luptă.
  • În mesajul său video zilnic, Zelenski a declarat: „Cu siguranță nu voi hrăni inamicul cu toate detaliile operațiunilor noastre, nici în sud, nici în est, nici oriunde altundeva.
  • „Prin urmare, ne mișcăm foarte atent, fără emoții, fără riscuri inutile. În interesul eliberării întregului nostru pământ și ca pierderile să fie cât mai mici. ” , a spus Volodimir Zelenski.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că Forțele Armate ale Ucrainei din sud avansează cu prudență pentru ca acțiunea ofensivă să meargă cu cât mai puține pierderi, în condițiile în care inamicul nu are de gând să-și predea pozițiile fără luptă, potrivit CNN.

„Cu siguranță nu voi hrăni inamicul cu toate detaliile operațiunilor noastre, nici în sud, nici în est, nici oriunde altundeva. Când vom obține rezultatul dorit, toată lumea îl va vedea. Negreșit. Dar trebuie să înțelegeți: nimeni nu pleacă nicăieri dacă nu se simte puternic. Dușmanul nu ne face daruri, nu face «gesturi de bunăvoință». Noi alegem toate acestea” , a declarat Volodimir Zelenski.

„Și atunci când lupți, trebuie să înțelegi că fiecare pas înseamnă întotdeauna rezistență din partea inamicului, înseamnă întotdeauna pierderea vieților eroilor noștri. Prin urmare, ne mișcăm foarte atent, fără emoții, fără riscuri inutile. În interesul eliberării întregului nostru pământ și ca pierderile să fie cât mai mici. Așa vom asigura eliberarea Hersonului, Kahovka, Donețk și a celorlalte orașe ale noastre” , a spus Volodimir Zelenski. .

The post LIVE UPDATE. 260 de zile de invazie. Zelenski:„Dușmanul nu ne face daruri, nu face gesturi de bunăvoință. Noi alegem toate acestea” appeared first on Aleph News.

Previous post YouTube ajunge la 80 de milioane de abonați pentru serviciile sale Music și Premium
Next post PSD: Revizia Unității 1 de la Cernavodă ar putea da peste cap producția de energie a României