LIVE UPDATE. 244 de zile de invazie. SUA: Rusia va suporta consecințele folosirii unei bombe „murdare” sau nucleare în Ucraina

LIVE UPDATE. 244 de zile de invazie. SUA: Rusia va suporta consecințele folosirii unei bombe „murdare" sau nucleare în UcrainaLIVE UPDATE. 244 de zile de invazie. SUA: Rusia va suporta consecințele folosirii unei bombe „murdare" sau nucleare în Ucraina

  • Vor exista consecințe pentru Rusia dacă va folosi o așa-numită „bombă murdară” în Ucraina, potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA.
  • SUA și alte țări occidentale acuză Rusia că plănuiește să folosească amenințarea unei presupuse utilizări a unui dispozitiv cu material nuclear ca pretext pentru o escaladare a războiului din Ucraina.
  • Indiferent că folosește o «bombă murdară» sau o bombă nucleară. Am fost foarte clari în această privință” , a declarat Price, în cadrul unui briefing de presă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Vor exista consecințe pentru Rusia, indiferent dacă va folosi o așa-numită „bombă murdară” sau o armă nucleară convențională, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Ned Price, potrivit presei internaționale.

SUA și alte țări occidentale acuză Rusia că plănuiește să folosească amenințarea unei presupuse utilizări a unui dispozitiv cu material nuclear ca pretext pentru o escaladare a războiului din Ucraina.

Întrebat dacă Washingtonul ar trata utilizarea unei „bombe murdare” la fel ca orice altă bombă nucleară, Price a spus că „ar exista consecințe” pentru Rusia în ambele cazuri.

Indiferent că folosește o «bombă murdară» sau o bombă nucleară. Am fost foarte clari în această privință” , a declarat Price, în cadrul unui briefing de presă.

The post LIVE UPDATE. 244 de zile de invazie. SUA: Rusia va suporta consecințele folosirii unei bombe „murdare” sau nucleare în Ucraina appeared first on Aleph News.

Previous post Epava unei nave de război din secolul al XVII-lea, găsită în largul Suediei
Next post Ion Cristoiu: Vasile Dîncu a refuzat să fie complice la aventura iresponsabilă în care vrea Klaus Iohannis să tîrască România?