Kate Middleton i-a adus un omagiu prințesei Diana, purtând un accesoriu plin de însemnătate la Royal Ascot

  • Ducele și ducesa de Cambridge au participat vineri la Royal Ascot.
  • Ducesa de Cambridge a adus un omagiu Prințesei Diana purtând o rochie cu buline asemănătoare cu cea a Dianei din 1988.
  • Ediția din acest an a Royal Ascot se încheie pe 18 iunie.

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana la Royal Ascot, purtând o ținută aproape identică cu cea purtată de prințesă în urmă cu trei decenii.

Ducesa de Cambridge și-a asortat rochia cu cerceii de diamante și perlă ai regretatei sale soacre. Ea a sosit la Royal Ascot în a 4 a zi a curselor Berkshire alături de Prințul William.

Rochia purtată de Kate a costat 1.970 de lire sterline și seamănă aproape perfect cu cea purtată la Ascot de Prințesa Diana, în iunie 1988. A fost pentru a doua oară când Kate a purtat accesoriile moștenite, după premiile BAFTAs din 2019.

Printesa Diana a purtat cerceii în diverse ocazii, inclusiv la un banchet pentru împăratul japonez Akihito în 1990 și la o gală la Palatul Versailles în 1994.

The post Kate Middleton i-a adus un omagiu prințesei Diana, purtând un accesoriu plin de însemnătate la Royal Ascot appeared first on Aleph News.

Previous post Paramedicul Iulia Paievska, eliberată din mâinile armatei lui Putin
Next post Iranul şi Emiratele Arabe Unite lucrează la îmbunătăţirea relaţiilor diplomatice. Planurile nucleare ale Teheranului prezintă interes pentru statul vecin