Israel: Mai mulți răniți într-un schimb de focuri de armă la Ierusalim

  • Şapte persoane au fost rănite, între care două se află în stare gravă, într-un atac armat asupra unui autobuz.
  • Crucea Roşie israeliană a indicat că a intervenit după ce a primit informaţii cu privire la focuri de armă asupra unui autobuz la Ierusalim.
  • ,,Sunt în total şapte răniţi, toţi conştienţi, o femeie şi şase bărbaţi, dintre care doi sunt în stare gravă, în atacul terorist comis în Oraşul Vechi din Ierusalim„, a declarat un purtător de cuvânt.

Şapte persoane au fost rănite, între care două se află în stare gravă, într-un atac armat asupra unui autobuz, duminică dimineaţa în centrul Ierusalimului, au anunţat poliţia israeliană şi echipele de salvare, potrivit presei străine.

,,Poliţia a fost anunţată cu privire la un atac asupra unui autobuz în apropierea Mormântului lui David… poliţiştii au izolat zona şi caută un suspect care a fugit„, a spus poliţia.

Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii, a indicat că a intervenit după ce a primit informaţii cu privire la focuri de armă asupra unui autobuz la Ierusalim.

,,Sunt în total şapte răniţi, toţi conştienţi, o femeie şi şase bărbaţi, dintre care doi sunt în stare gravă, în atacul terorist comis în Oraşul Vechi din Ierusalim„, a declarat Zaki Heller, purtător de cuvânt al MDA.

The post Israel: Mai mulți răniți într-un schimb de focuri de armă la Ierusalim appeared first on Aleph News.

Previous post O nouă specie de orhidee, descoperită în Parcul Naţional pentru Panda Uriaş din China
Next post Autorul Salman Rushdie a fost deconectat de la ventilator și este capabil să vorbească din nou