Încă un cutremur de peste 7,5 grade pe scara Richter a lovit centrul Turciei

  • Intensitatea cutremurului a fost din nou măsurată ca fiind mai mare de 7, potrivit CNN din Turcia.
  • SkyNews raportează că a fost un nou cutremur de 7,5 grade în centrul Turciei.
  • Aplicaţia myearthquakealerts.com a dat notificări abonaţilor că a fost un cutremur de 7,7 grade a avut loc în Ekinozu, urmat de alte două cutremure -5,8 în Doğanşehir, 5,6 în Malatya. 

CNN transmite că la ora 13.25, s-a produs un alt cutremur foarte puternic şi a fost resimţit în mai multe provincii din Turcia. Intensitatea cutremurului a fost din nou măsurată ca fiind mai mare de 7, potrivit CNN din Turcia.

Intensitatea cutremurului a fost înregistrată ca fiind de 7,8 conform datelor de la European Seismology, iar epicentrul a fost înregistrat în districtul Elbistan din Kahramanmaraş.

Potrivit The Guardian, al doilea cutremur mare Turcia şi Siria la mai puţin de 12 ore după primul. Turcia raportează că un al doilea cutremur masiv în mai puţin de 12 ore a lovit sud-estul ţării. Presa de stat din Siria a mai spus că Damascul a fost afectat de cel mai recent cutremur mare, deşi detaliile rămân limitate.

Centrul Seismologic Mediteranean European (EMSC) a declarat că datele preliminare au arătat că seismul a măsurat 7,7 grade pe scara Richter şi a fost la 67 km (42 mile) nord-nord-est de Kahramanmaraş, Turcia, la o adâncime de 2 km. Autoritatea de gestionare a dezastrelor şi a situaţiilor de urgenţă din Turcia a declarat că este puţin mai mică, la 7,6 grade şi la o adâncime mai mare.

BBC transmite că al doilea cutremur a lovit sud-estul Turciei.

Un al doilea cutremur a avut loc în sud-estul Turciei, cu epicentrul în apropierea oraşului Kahramanmaras, potrivit rapoartelor.

US Geological Survey a declarat că a măsurat puterea cutremurului la 7,5 grade.

The post Încă un cutremur de peste 7,5 grade pe scara Richter a lovit centrul Turciei appeared first on Aleph News.

Previous post Care sunt metodele prin care îți poți ține partenerul cu adevărat interesat în relație
Next post Un alpinist supraviețuiește după ce a fost îngropat timp de 20 de ore de o avalanșă la temperaturi de -15C