HORA se pregătește de protest. Guvernul vrea să elimine impozitul specific pentru industria ospitalității

Anul 2020, dezastru pentru HoReCa: Cifra de afaceri a scăzut cu aproximativ 80%. Ce spun antreprenorii afectați de criza COVIDAnul 2020, dezastru pentru HoReCa: Cifra de afaceri a scăzut cu aproximativ 80%. Ce spun antreprenorii afectați de criza COVID

  • Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România protestează față de eliminarea impozitului specific din industria ospitalităţii.
  • Business-urile nu au apucat să-i revină după pandemie și orice schimbare majoră le poate destabiliza.
  • Pentru jumătate dintre aceste afaceri, asta ar putea însemna falimentul.

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) protestează față de eliminarea impozitului specific din industria ospitalităţii.

Business-urile nu au apucat să-i revină după pandemie și orice schimbare majoră le poate destabiliza. Pentru jumătate dintre aceste afaceri, asta ar putea însemna falimentul.

The post HORA se pregătește de protest. Guvernul vrea să elimine impozitul specific pentru industria ospitalității appeared first on Aleph News.

Previous post Oamenii optimiști trăiesc mai mult, potrivit unui studiu
Next post Luptele grele continuă pe străzile din Severodonețk, orașul cheie pentru obiectivul Rusiei de a controla estul Ucrainei