Grupul de hackeri israelian We Red Evils a spart site-ul internațional Hamas. Ce modificări au făcut

  • Grup de hackeri israelieni: Am spart site-ul internațional al Hamas.
  • Hackerii au schimbat titlul site-ului, astfel încât acesta să descrie partea israeliană.
  • Ar fi vorba de persoane cibernetice israeliene care acționează din proprie inițiativă.

Grupul de hackeri israelian We Red Evils a anunțat că a spart site-ul internațional Hamas, Hamas.com. Ca dovadă, hackerii au schimbat titlul site-ului, astfel încât acesta să descrie partea israeliană în loc de cuvintele Hamas afișate acolo.

Nu este clar dacă operațiunea implică hacking în infrastructura site-ului sau dacă este doar o schimbare a aspectului acestuia. Potrivit estimărilor, este vorba de persoane cibernetice israeliene care acționează din proprie inițiativă, care au decis să desfășoare operațiuni cibernetice împotriva țintelor digitale identificate cu activitatea Hamas sau palestiniană pe internet.

Citește și

The post Grupul de hackeri israelian We Red Evils a spart site-ul internațional Hamas. Ce modificări au făcut appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Hyundai dezvăluie fabrica în care oamenii și roboții lucrează cot la cot. Clădirea dispune de o pistă de 618 metri pe acoperiș
Next post OpenAI îl readuce pe Sam Altman în funcția de CEO, după ce a fost concediat de consiliul de administrație