FOTO-VIDEO. O persoană a murit și alte 15 au fost rănite în urma unui atac cu rachete asupra unui spital din Dnipro

  • Mai multe drone și rachete au lovit ținte în orașele Dnipro și Harkov din estul țării, inclusiv un depozit de petrol.
  • Rusia și-a intensificat atacurile asupra Ucrainei în ultimele săptămâni.
  • Teroriștii ruși își confirmă încă o dată statutul de luptători împotriva a tot ceea ce este uman și onest”, a spus președintele ucrainean.

Cel puțin o persoană a murit și alte 15 au fost rănite în urma unui atac cu rachete asupra unui spital din Dnipro, în estul Ucrainei, scrie BBC. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a confirmat atacul și a declarat că autoritățile lucrează pentru a salva alte persoane din spital.

El a precizat că toate autoritățile necesare sunt implicate în misiunea de curățare. Anterior, guvernatorul regional, Serhiy Lysak, a declarat că orașul a fost atacat cu rachete și drone. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a postat un videoclip al clădirii avariate, care arată pompierii la fața locului și fumul care iese din clădire.

ATENȚIE. Imagini cu puternic impact emoțional

Teroriștii ruși își confirmă încă o dată statutul de luptători împotriva a tot ceea ce este uman și onest”, a spus el. Autoritățile ucrainene au declarat că au doborât 17 rachete și 31 de drone lansate din Rusia în cursul nopții.

Mai multe drone și rachete au lovit ținte în orașele ucrainene Dnipro și Harkov din estul țării, inclusiv un depozit de petrol. În ultima perioadă, Rusia și-a intensificat atacurile asupra Ucrainei în ultimele săptămâni, vizând instalațiile de infrastructură ale acesteia înainte de o contraofensivă ucraineană așteptată.

Citește și:

The post FOTO-VIDEO. O persoană a murit și alte 15 au fost rănite în urma unui atac cu rachete asupra unui spital din Dnipro appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Taylor Swift lansează un remix al piesei „Karma” cu Ice Spice, o nouă versiune pentru „Snow on the Beach”
Next post Ministerul Educaţiei anunţă modificarea Calendarului înscrierii în învăţământul primar 2023 – 2024