FOTO. Un politician rus a fost amendat pentru că și-a atârnat tăiței de urechi în timpul discursului lui Putin

  • Un politician rus care și-a agățat tăiței de urechi în timp ce asculta un discurs al lui Vladimir Putin a fost amendat cu 1.650 de lire sterline.
  • Mihail Abdalkin a fost condamnat pentru „discreditarea forțelor armate” .
  • Parlamentul Rusiei a înăsprit legislația, ceea ce înseamnă că cei care discreditează sau răspândesc „știri false” despre forțele armate ar putea risca amenzi sau o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Un politician rus care și-a agățat tăiței de urechi în timp ce asculta un discurs al lui Vladimir Putin a fost amendat cu 1.650 de lire sterline, conform Reuters și Sky News.

Mihail Abdalkin a fost condamnat pentru „discreditarea forțelor armate” în demonstrația din 21 februarie, când președintele rus și-a ținut discursul despre starea națiunii.

FOTO – Sky News

Abdalkin, un parlamentar al Partidului Comunist din regiunea Samara, a declarat că este un gest ironic să-și exprime nemulțumirea față de „tăcerea președintelui cu privire la problemele politice interne” , a informat grupul rus pentru drepturile omului OVD-Info.

Parlamentul Rusiei a înăsprit legislația, ceea ce înseamnă că cei care discreditează sau răspândesc „știri false” despre forțele armate ar putea risca amenzi sau o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Previous post VIDEO. Este asta cheia pentru a scăpa Tamisa de deșeurile de plastic? În fluviul londonez a fost amplasat un robot-shark care poate colecta 21.000 de sticle pe zi
Next post LIVE UPDATE. 387 zile de invazie rusă. SUA evaluează dacă zborurile cu drone spion deasupra Mării Negre merită riscul unei confruntări cu Rusia