FOTO. Reacțiile vedetelor atunci când l-au văzut pe Jared Leto îmbrăcat ca o pisică la Met Gala. Actorul a fost de nerecunoscut

  • Jared Leto a fost de nerecunoscut la început într-un costum de pisică din cap până în picioare.
  • Mulți se așteptau ca Choupette, în vârstă de 11 ani, să participe la evenimentul din acest an, având în vedere cât de importantă este pentru Lagerfeld.
  • Doja Cat a purtat o rochie argintie cu glugă Oscar de la Renta – completată cu urechi de pisică.

Choupette, iubita pisică a lui Karl Lagerfeld, nu și-a făcut apariția la Met Gala, dar câțiva participanți s-au asigurat că Choupette a rămas în centrul atenției. Doja Cat și Jared Leto au canalizat-o pe cu look-urile lor de la Met Gala, transformându-se în Choupette.

Doja Cat a purtat o rochie argintie cu glugă Oscar de la Renta – completată cu urechi de pisică – împreună cu proteze faciale feline și gheare ascuțite pe unghii. Înainte ca Jared Leto să dezvăluie că era de fapt el sub un costum de pisică mai mare decât în realitate la Gala Met 2023, el a îmbrățișat-o pe Lizzo pe covorul roșu luni, scrie People.

După ce și-a ridicat capul de pe costum, Leto i-a făcut pe ceilalți de pe covor să râdă, inclusiv pe Anne Hathaway, partenera lui din WeCrashed.

Hayek a părut, de asemenea, să se bucure de privirea lui Leto deoarece s-a alăturat lui Hathaway pentru a strânge în brațe uriașul cap de pisică.

După ce Leto a schimbat costumul cu o mantie neagră, Fallon, prezentatorul emisiunii The Tonight Show, a sărutat pisica pe față, în timp ce Leto a continuat să o poarte cu el.

Citește și

The post FOTO. Reacțiile vedetelor atunci când l-au văzut pe Jared Leto îmbrăcat ca o pisică la Met Gala. Actorul a fost de nerecunoscut appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a clasat dosarul fostei sefe DNA Laura Codruţa Kovesi
Next post Jon Bon Jovi vorbește despre căsătoria fiului său cu Millie Bobby Brown: „Nu știu dacă vârsta contează”