FOTO. În toiul nopții, sute de militari au defilat pe străzile Londrei la prima repetiție pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea

  • În jurul miezului nopții, trupele călare au plecat de la Palatul Buckingham și au urmat traseul procesiunii în pregătirea încoronării din 6 mai.
  • Noul rege și noua regină vor călători cu trăsura de stat Jubileul de Diamant în drumul lor spre ceremonie.
  • Peste 6.000 de membri ai forțelor armate britanice și aproape 400 de membri ai forțelor armate din cel puțin 35 de țări din Commonwealth vor lua parte la celebrarea istorică.

Sute de militari au defilat pe străzile liniștite ale Londrei, în timp ce prima repetiție pentru încoronarea regelui a avut loc la primele ore ale dimineții de marți, informează Sky News. În jurul miezului nopții, trupele călare au plecat de la Palatul Buckingham și au urmat traseul procesiunii în pregătirea încoronării din 6 mai. Regele Charles al III-lea și regina Camilla vor călători spre și de la Westminster Abbey prin Parliament Square, de-a lungul Whitehall, în jurul Trafalgar Square, prin Admiralty Arch și pe The Mall până la Palatul Buckingham.

Traseul procesiunii se întinde pe doar 1. 3 mile, un sfert din lungimea călătoriei de celebrare de cinci mile a reginei, care a trecut prin Piccadilly, Oxford Street și Regent Street în 1953. Regele Charles al III-lea și Regina Camilla vor călători cu trăsura de stat Jubileul de Diamant în drumul lor spre ceremonie și vor folosi trăsura de stat de aur, veche de 260 de ani, pentru călătoria de întoarcere – deși nu s-a văzut niciuna dintre aceste trăsuri la repetiție.

Peste 6.000 de membri ai forțelor armate britanice și aproape 400 de membri ai forțelor armate din cel puțin 35 de țări din Commonwealth vor lua parte la celebrarea istorică a încoronării Regelui Charles al III-lea, ceea ce o face să fie cea mai mare operațiune militară ceremonială din ultimii 70 de ani.

Regele Charles al III-lea va îmbrăca o serie de robe ca parte a ceremoniei de încoronare. Pentru fiecare parte a ceremoniei, va fi purtată o haină diferită, fiecare jucând rolul său distinct în încoronare.

Citește și

The post FOTO. În toiul nopții, sute de militari au defilat pe străzile Londrei la prima repetiție pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea appeared first on Aleph News.

Previous post Adevărul din spatele caselor vândute cu 1 euro în Italia. Un australian a trebuit să „returneze” casa
Next post FOTO. Meghan Markle se află pe lista programului de încoronare a regelui Charles al III-lea. Reacțiile controversate ale fanilor