Filo-ruşii: 3 mercenari străini capturaţi riscă pedeapsa cu moartea

  • Procuratura Generală a DPR a finalizat ancheta în cazul penal împotriva unui grup de mercenari străini din Regatul Unit şi Maroc” .
  • ,,Inculpaţii, ţinând cont că suntem în timp de război, pot fi supuşi pedepsei cu moartea”, a declarat Viktor Gavrilov, reprezentant al Procuraturii Generale
  • Ucraina a condamnat la închisoare pe viaţă un tânăr soldat rus care a recunoscut că a împuşcat un civil neînarmat.

Procurorului general al autoproclamatei Republici Populare Doneţk susţine că prizonierii pot primi pedeapsa maximă.

3 mercenari străini, doi britanici şi unul marocan, care au luptat în Donbas de partea forţelor ucrainene ar putea fi condamnaţi la pedeapsa cu moartea”, s-a anunţat de la biroul procurorului general al autoproclamatei Republici Populare Doneţk prin Interfax.

Procuratura Generală a DPR a finalizat ancheta în cazul penal împotriva unui grup de mercenari străini din Regatul Unit şi Maroc.

Inculpaţii, ţinând cont că suntem în timp de război, pot fi supuşi pedepsei cu moartea”, a declarat Viktor Gavrilov, reprezentant al Procuraturii Generale a RPD.

Luptătorii străini sunt britanicii. Sean Pinaire, Andrew Hill şi marocanul Sadoun Brahim au fost capturaţi în timpul confruntărilor din Donbass din această primăvară.

Ucraina a condamnat la închisoare pe viaţă un tânăr soldat rus care a recunoscut că a împuşcat un civil neînarmat.

The post Filo-ruşii: 3 mercenari străini capturaţi riscă pedeapsa cu moartea appeared first on Aleph News.

Previous post O elevă de 11 ani a supraviețuit masacrului din Texas, prefăcându-se că e moartă și acoperindu-se cu sângele unui prieten
Next post STUDIU. Hamsterii folosiți pentru un experiment au devenit psihopați, în loc de sociabili