Fanii au aflat cine va interpreta rolul lui Ken, iubitul lui „Barbie”. Imaginea a făcut furori pe internet

  • Filmul „Barbie” al Gretei Gerwig va ajunge în cinematografe abia peste un an și ceva.
  • Compania de producție cinematografică Warner Bros. ne-a dezvăluit o fotografie care trădează că Ryan Gosling va interpreta rolul lui Ken.
  • Gosling pare abia scos din cutie. Pielea sa este bronzată, iar abdomenul tonifiat este la el acasă, precum și părul blond decolorat.

Filmul „Barbie” al Gretei Gerwig va ajunge în cinematografe abia peste un an și ceva.

Însă, până atunci, compania de producție cinematografică Warner Bros. ne-a dezvăluit o fotografie care trădează că Ryan Gosling va interpreta rolul lui Ken, iubitul bronzat, tonifiat și din plastic al lui Barbie, interpretată de Margot Robbie.

Este prima imagine oficială a lui Gosling în rolul personajului devenit celebru la raionul de jucării.

Pe baza fotografiei, Gosling pare abia scos din cutie. Pielea sa este bronzată, iar abdomenul tonifiat este la el acasă, precum și părul blond decolorat.

Lenjeria intimă are inscripționată propriul nume și poartă o vestă de blugi fără mâneci pe un fundal roz.

Se va plictisi Barbie de „obiceiurile” vestimentare ale lui Ken? Îi va dovedi Ken iubitei sale Barbie că nu este doar un pachet de mușchi? Sau Ken va conspira împotriva lui Barbie și va deveni personajul negativ al poveștii ei?

Fanii vor trebui să mai aștepte până pe 21 iulie 2023, când va fi lansat filmul, pentru a afla ce vor face Barbie, Ken și Will Ferrell.

The post Fanii au aflat cine va interpreta rolul lui Ken, iubitul lui „Barbie”. Imaginea a făcut furori pe internet appeared first on Aleph News.

Previous post ANAF face controale și pe Facebook: „Avem peste tot exemple de șmecheri care sfidează cu opulența și luxul pe care îl afișează”
Next post Nicolae Ciucă, despre propunerile PSD privind politica fiscală: „Noi nu putem promova măsuri neconstituționale, impozite peste noapte, taxe și poveri pe companii”