EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat Radu Mușetescu, profesor relații economice internaționale la ASE, de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitatul său, Radu Mușetescu, profesor de relații economice internaționale la ASE, discută despre acordul cerealelor Rusia-Ucraina-ONU, sancțiunile economice și efectele lor asupra economiei ruse după invadarea Ucrainei, creșterea prețului la petrol și gaze și trecerea la energie regenerabilă.

Cine câștigă de pe urma acordului cerealelor? Care sunt efectele sancțiunilor internaționale asupra economiei ruse? Resursele de petrol și gaze ale Federației Ruse fac mai ușor de suportat sancțiunile internaționale? Ce țară va fi favorizată de menținerea sancțiunilor împotriva Federației Ruse? Care sunt efectele paradoxale ale creșterii prețului la hidrocarburi? Ce trebuie să facă România?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 20 august, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat Radu Mușetescu, profesor relații economice internaționale la ASE, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

Previous post STUDIU. Somnul excesiv în timpul zilei este legat de un risc mai mare de boală a ficatului gras
Next post Un cuplu face sex de nouă ori pe zi. Motivul pentru care fac acest lucru zilnic