EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat contraamiralul Mihai Panait, șeful Statului Major al Forțelor Navale Române, de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitatul său, contraamiralul Mihai Panait, șeful Statului Major al Forțelor Navale Române, discută despre noile provocări ale marinei militare române în contextul războiului din Ucraina, principalele misiuni și aria de responsabilitate, pregătirea pentru viitor atât din punct de vedere educațional, cât și al dotărilor tehnice.

Care este aria de responsabilitate a Forțelor Navale Române? Ce misiuni au? Cu ce provocări se confruntă pe Dunăre și la Marea Neagră de la izbucnirea războiului din Ucraina? Care sunt măsurile luate pentru siguranța cetățenilor și a transportului comercial? Cum se pregătesc Forțele Navale Române pentru viitor? În ce constau programele de înzestrare a marinei militare?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 13 august, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat contraamiralul Mihai Panait, șeful Statului Major al Forțelor Navale Române, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

Previous post O nouă „vopsea” pentru mașini va face să dispară zgârieturile în doar 30 de minute la lumina solară
Next post Mister elucidat: Dacă sângele este roșu, de ce venele au un aspect albăstrui?